Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFJET AFYONSPOR Pivoz FC
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 37.8
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Ciubuc geeft een hoge lob. Caymaz controleert de bal met de borst. Lakatoš rent richting de bal. Lakatoš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Pivoz FC 0:1

3e minuut.
Cinquanta is nu in balbezit. Albay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cinquanta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lagos met een snel genomen vrije trap. Lakatoš krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Çekiç verovert de bal door een tackle van achteren. Çekiç geeft een hoge lob. Köse bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatoš verovert de bal door een tackle van achteren. Lakatoš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Miski verovert de bal door een tackle van achteren. Lakatoš is nu in balbezit. Miski is nu in balbezit. Lakatoš rent richting de bal. Lakatoš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lakatoš onderschept slim de pass. Lakatoš passt de bal met de wreef. Hınzır speelt de bal door. Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Metin rent richting de bal. Çekiç verovert de bal door een tackle van achteren. Çekiç geeft een lange en hoge pass. Cinquanta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Pivoz FC 0:2

25e minuut.
Miski met een sublieme pass. Lakatoš rent richting de bal. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Erpençe de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Pivoz FC 0:3

31e minuut.
Cinquanta verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquanta passt de bal in één keer door. Petránek heeft problemen om de bal te vangen. Petránek geeft een lange en hoge pass. Cinquanta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Lakatoš is nu in balbezit. Caymaz is nu in balbezit. Lakatoš maakt een afschuwelijke overtreding. Lakatoš krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Miski verovert de bal door een tackle van achteren. Miski met een sublieme pass. Lakatoš rent richting de bal. Petránek is nu in balbezit. Petránek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFJET AFYONSPOR 72%, Pivoz FC 28%.
AFJET AFYONSPOR - Pivoz FC 0:3

52e minuut.
Miski rent richting de bal. Başkurtoğlu rent richting de bal. Miski speelt de bal door. Lakatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Pivoz FC 0:4

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubuc met een snelle inworp. Klungelig pakt Miski de bal. Miski geeft de bal voor. Lakatoš springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Başkurtoğlu is nu in balbezit. Petránek verovert de bal door een tackle van achteren. Petránek speelt de bal door. Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Caymaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petránek met de inworp. Klungelig pakt Lakatoš de bal. Lakatoš geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lagos passt de bal met de wreef. Albay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciubuc speelt de bal door. Lakatoš is nu in balbezit. Lakatoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Pivoz FC 0:5

75e minuut.
Köse is nu in balbezit. Petránek onderschept slim de pass. Petránek geeft een lange en hoge pass. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Pivoz FC 0:6

78e minuut.
Petránek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lakatoš de bal. Miski rent richting de bal. Cinquanta rent richting de bal. Cinquanta schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Kordemir trapt de bal weg. Güntekiner kopt de bal weg. Albay probeert de bal aan de voet te houden. Cinquanta is nu in balbezit. Cinquanta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kordemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc geeft de bal voor. Daar is Köse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakatoš is nu in balbezit. Lakatoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Inworp. Ciubuc met de inworp. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Lakatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakatoš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Pivoz FC 0:7

90e minuut.
Miski geeft een hoge lob. Petránek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petránek geeft een lange en hoge pass. Cinquanta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFJET AFYONSPOR 80%, Pivoz FC 20%.
AFJET AFYONSPOR - Pivoz FC 0:7