Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abiş`in Askerleri Tuncaygiller...
abiş Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 21.9
very good Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Szászi geeft de bal voor. Klungelig pakt Tez de bal. Tuna is nu in balbezit. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi haalt uit met een fantastische trap. İlalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 1:0

4e minuut.
Gökçe geeft een hoge lob. Inworp. Young zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tez haalt uit met een fantastische trap. İlalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 2:0

6e minuut.
Duman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor speelt de bal door. Tez is nu in balbezit. Tez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kosiorowski is nu in balbezit. Kosiorowski speelt de bal door. Szászi rent richting de bal. Szászi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Tuna de bal. Szászi is nu in balbezit. Szászi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. İlalay trapt de bal weg. Californiano is nu in balbezit. Californiano draait met de bal, schiet en ... İlalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tuna met een sublieme pass. Sabane geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Young zal de hoekschop nemen. Szászi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tez rent richting de bal. Tez haalt uit met een fantastische trap. Kolaylı probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Young neemt de hoekschop. İlalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szászi rent richting de bal. Szászi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 3:0

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Californiano de bal onder controle te krijgen. Tuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szászi de bal. Szászi schiet op doel. İlalay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 4:0

34e minuut.
Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor passt de bal zonder na te denken. Sabane bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Szászi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Petrea geeft de bal voor. Kolaylı heeft problemen om de bal te vangen. Tez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tez draait met de bal, schiet en ... İlalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 5:0

41e minuut.
İlalay met een harde bal richting middenveld. Petrea kopt de bal weg. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi rent richting de bal. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sotomayor is nu in balbezit. Sotomayor passt de bal met de wreef. Açar rent richting de bal. Californiano verovert de bal door een tackle van achteren. Californiano schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abiş`in Askerleri 17%, Tuncaygiller... 83%.
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 5:0

50e minuut.
Klungelig pakt Petrea de bal. Petrea passt de bal met de wreef. Szászi rent richting de bal. Szászi geeft de bal voor. Tez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 6:0

55e minuut.
Gawkowski speelt de bal door. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano passt de bal in één keer door. Daar is Szászi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Burke probeert naar een medespeler te passen. Sotomayor met een sublieme pass. Szászi is nu in balbezit. Szászi draait met de bal, schiet en ... Kolaylı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 7:0

59e minuut.
Tez is nu in balbezit. Kolaylı verovert de bal door een tackle van achteren. Kolaylı met een sublieme pass. Gökçe geeft een hoge lob. Szászi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. İlalay speelt de bal door. Sotomayor kopt de bal weg. Szászi rent richting de bal. Szászi draait met de bal, schiet en ... İlalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 8:0

63e minuut.
Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Young rent richting de bal. Young passt de bal in één keer door. Tez is nu in balbezit. Tez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano onderschept slim de pass. Californiano probeert naar een medespeler te passen. Tez is nu in balbezit. Tez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szászi heeft problemen om de bal te vangen. Szászi probeert naar een medespeler te passen. Tez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tez schiet op doel. İlalay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 9:0

71e minuut.
Atabey met een sublieme pass. Tutmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tutmaz geeft de bal voor. Californiano rent richting de bal. Californiano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Duman passt de bal zonder na te denken. Petrea speelt de bal door. Özsoy rent richting de bal. Szászi onderschept slim de pass. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Sotomayor rent richting de bal. Sotomayor passt de bal met de wreef. Szászi is nu in balbezit. Szászi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Petrea rent richting de bal. Petrea passt de bal zonder na te denken. Szászi heeft problemen om de bal te vangen. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 10:0

87e minuut.
Californiano passt de bal in één keer door. Szászi rent richting de bal. Szászi passt de bal in één keer door. Tez rent richting de bal. Tez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 11:0

88e minuut.
Kolaylı met een sublieme pass. Tutmaz met een sublieme pass. Sabane speelt de bal door. Szászi heeft problemen om de bal te vangen. Szászi haalt uit met een fantastische trap. İlalay bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abiş`in Askerleri 32%, Tuncaygiller... 68%.
Abiş`in Askerleri - Tuncaygiller... 11:0