Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuncaygiller... Abiş`in Askerleri
442 Tactiek abiş
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 45.5
matig Schieten formidabel
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kosiorowski is nu in balbezit. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra geeft de bal voor. Öqvist rent richting de bal. Öqvist passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi passt de bal met de wreef. Young met een sublieme pass. Öqvist rent richting de bal. Öqvist schiet op doel. Turpçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Öqvist rent richting de bal. Öqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:1

8e minuut.
Varela met een sublieme pass. Milanko heeft problemen om de bal te vangen. Szászi rent richting de bal. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:2

12e minuut.
Kosiorowski geeft de bal voor. Szászi rent richting de bal. Olufemi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szászi de bal. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:3

14e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist probeert naar een medespeler te passen. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Californiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Açar is nu in balbezit. Açar passt de bal in één keer door. Milanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Milanko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Californiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Californiano probeert naar een medespeler te passen. Öqvist rent richting de bal. Öqvist draait met de bal, schiet en ... Turpçu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:4

23e minuut.
Kosiorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sotomayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotomayor passt de bal zonder na te denken. Öqvist is nu in balbezit. Öqvist draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Young is nu in balbezit. Young probeert naar een medespeler te passen. Szászi rent richting de bal. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Turpçu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:5

32e minuut.
Petrea geeft een lange en hoge pass. Öqvist kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szászi de bal onder controle te krijgen. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Turpçu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Olufemi geeft een lange en hoge pass. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Öqvist de bal. Öqvist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Varela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Californiano rent richting de bal. Californiano speelt de bal door. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuncaygiller... 63%, Abiş`in Askerleri 37%.
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:5

48e minuut.
Gawkowski met een sublieme pass. Young kopt de bal weg. Özsoy rent richting de bal. Öqvist onderschept slim de pass. Öqvist haalt uit met een fantastische trap. Turpçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szászi is nu in balbezit. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Parra rent richting de bal. Parra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tuna de bal. Californiano is nu in balbezit. Californiano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Olufemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olufemi geeft de bal voor. Semaver kopt de bal weg. Daar is Szászi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szászi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kolaylı geeft de bal voor. Inworp. Öqvist met een snelle inworp. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young geeft de bal voor. Turpçu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:6

62e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Amato onderschept slim de pass. D`Amato passt de bal met de wreef. Milanko is nu in balbezit. Milanko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Burke neemt vlug de vrije trap. Öqvist heeft problemen om de bal te vangen. Öqvist probeert naar een medespeler te passen. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Szászi is nu in balbezit. Szászi passt de bal in één keer door. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist draait met de bal, schiet en ... Turpçu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:7

75e minuut.
Kosiorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiorowski geeft een hoge lob. Californiano is nu in balbezit. Californiano schiet op doel. Kolaylı probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Young geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano speelt de bal door. D`Amato speelt de bal door. Szászi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Semaver de bal. Young speelt de bal door. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Öqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Öqvist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:8

83e minuut.
Öqvist onderschept slim de pass. Öqvist met een sublieme pass. Özsoy is nu in balbezit. Szászi onderschept slim de pass. Szászi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:9

86e minuut.
Petrea rent richting de bal. Petrea passt de bal met de wreef. Szászi rent richting de bal. Szászi haalt uit met een fantastische trap. Turpçu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:10

90e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra geeft een hoge lob. Öqvist kan de bal niet met de borst controleren. Öqvist schiet op doel. Turpçu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuncaygiller... 58%, Abiş`in Askerleri 42%.
Tuncaygiller... - Abiş`in Askerleri 0:11