Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFJET AFYONSPOR Fc Smyrna
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 30.5
poor Schieten outstanding
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Bajor geeft een hoge lob. Daar is Caymaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman haalt uit met een fantastische trap. Kordemir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:1

4e minuut.
Huenuman heeft problemen om de bal te vangen. Discua is nu in balbezit. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman schiet op doel. Kordemir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:2

5e minuut.
Eltem raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ata komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Discua geeft een lange en hoge pass. Toğuz is nu in balbezit. Huenuman verovert de bal door een tackle van achteren. Huenuman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:3

9e minuut.
Güntekiner passt de bal zonder na te denken. Albay heeft problemen om de bal te vangen. Huenuman verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Huenuman de bal. Huenuman schiet op doel. Kordemir kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Erpençe geeft de bal voor. Klungelig pakt Güntekiner de bal. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua rent richting de bal. Discua schiet op doel. Kordemir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:4

22e minuut.
Mostowiak speelt de bal door. Klungelig pakt Çeşnici de bal. Majdzik probeert naar een medespeler te passen. Discua is nu in balbezit. Discua haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:5

29e minuut.
Toğuz kopt de bal weg. Mostowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mostowiak passt de bal in één keer door. Discua rent richting de bal. Discua haalt uit met een fantastische trap. Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Çöloğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Çeşnici de bal. Mostowiak rent richting de bal. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Discua is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Başkurtoğlu. Discua raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bajor neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:6

35e minuut.
Kordemir probeert naar een medespeler te passen. Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua met een sublieme pass. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:7

38e minuut.
Mostowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Mostowiak geeft de bal voor. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman draait met de bal, schiet en ... Kordemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:8

43e minuut.
Huenuman passt de bal met de wreef. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik geeft een hoge lob. Huenuman rent richting de bal. Huenuman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Caymaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çöloğlu met een snelle inworp. Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Caymaz trapt de bal weg van het doel. Mostowiak heeft problemen om de bal te vangen. Discua geeft een hoge lob. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman schiet op doel. Kordemir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFJET AFYONSPOR 84%, Fc Smyrna 16%.
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:8

47e minuut.
Çeşnici rent richting de bal. Majdzik verovert de bal door een tackle van achteren. Majdzik speelt de bal door. Discua rent richting de bal. Discua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mostowiak passt de bal met de wreef. Bajor is nu in balbezit. Bajor probeert naar een medespeler te passen. Huenuman bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mostowiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Discua de bal. Albay rent richting de bal. Discua verovert de bal door een tackle van achteren. Discua draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Mostowiak de bal. Mostowiak passt de bal met de wreef. Bajor geeft een lange en hoge pass. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Kordemir met een harde bal richting middenveld. Mostowiak kopt de bal weg. Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Huenuman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Discua is nu in balbezit. Huenuman is nu in balbezit. Huenuman draait met de bal, schiet en ... Kordemir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:9

73e minuut.
Discua passt de bal in één keer door. Başkurtoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenuman verovert de bal door een tackle van achteren. Discua rent richting de bal. Discua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bajor is nu in balbezit. Bajor probeert naar een medespeler te passen. Huenuman rent richting de bal. Huenuman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ağrıyan met een snelle inworp. Mostowiak is nu in balbezit. Mostowiak speelt de bal door. Huenuman rent richting de bal. Huenuman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Erpençe rent richting de bal. Huenuman onderschept slim de pass. Discua rent richting de bal. Discua schiet op doel. Kordemir werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Albay bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua is nu in balbezit. Discua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFJET AFYONSPOR 81%, Fc Smyrna 19%.
AFJET AFYONSPOR - Fc Smyrna 0:9