Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tuncaygiller... BBABALAR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


7e minuut.
Semaver passt de bal zonder na te denken. Tuna geeft de bal voor. Daar is Arıkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sahilli probeert naar een medespeler te passen. Bayar probeert de bal met de borst te controleren. Duman is nu in balbezit. Atabey is nu in balbezit. Atabey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tuncaygiller... - BBABALAR 1:0

25e minuut.
Daar is Duman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Açıktan verovert de bal door een tackle van achteren. Açıktan probeert naar een medespeler te passen. Yağcılar is nu in balbezit. Yağcılar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Arıkan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tutmaz met de inworp. Duman rent richting de bal. Duman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Tuna kopt de bal weg. Klungelig pakt Açıktan de bal. Atabey rent richting de bal. Duman rent richting de bal. Duman draait met de bal, schiet en ... Sahilli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Deveci speelt de bal door. Inworp. Semaver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duman probeert de bal met de borst te controleren. Duman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuncaygiller... 32%, BBABALAR 68%.
Tuncaygiller... - BBABALAR 1:0

46e minuut.
Yağcılar passt de bal met de wreef. Tutmaz is nu in balbezit. Arıkan begaat een overtreding. Arıkan krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Deveci probeert naar een medespeler te passen. Özsoy geeft de bal voor. Arıkan kopt de bal weg. Atabey bereikt de bal nog maar net als eerste. Atabey schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Bayar verovert de bal door een tackle van achteren. Bayar passt de bal in één keer door. Yağcılar rent richting de bal. Yağcılar draait met de bal, schiet en ... İlalay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tuncaygiller... - BBABALAR 1:1

71e minuut.
Klungelig pakt Sabane de bal. Açar rent richting de bal. Bayar maakt een afschuwelijke overtreding. Bayar krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Tuna probeert naar een medespeler te passen. Tutmaz rent richting de bal. Güdür tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Güdür krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tuncaygiller... 45%, BBABALAR 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tuncaygiller... - BBABALAR 1:1