Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babil United UA 1905 AslANlaR GS
Binbeşyüz Tactiek ssss
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 52.4
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Dobek met de inworp. Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft een lange en hoge pass. Orel krijgt zijn hoofd ertegen. Quarenta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - UA 1905 AslANlaR GS 0:1

8e minuut.
Abajo met een sublieme pass. Palm rent richting de bal. Palm met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bratanek kopt de bal weg. Klungelig pakt Prlić de bal. Prlić passt de bal zonder na te denken. Bratanek heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Oltun heeft problemen om de bal te vangen. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Quarenta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oltun bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zelek met de inworp. Abajo geeft een lange en hoge pass. Quarenta bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobek neemt de hoekschop. Orel is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Dobek neemt de hoekschop. Kelek kopt de bal weg. Palm heeft problemen om de bal te vangen. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. Quarenta bokst de bal weg.

14e minuut.
Dobek passt de bal met de wreef. Abajo rent richting de bal. Abajo met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - UA 1905 AslANlaR GS 0:2

20e minuut.
Erkan met een sublieme pass. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft de bal voor. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... Quarenta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Abajo passt de bal in één keer door. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Orel de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap. Quarenta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - UA 1905 AslANlaR GS 0:3

33e minuut.
Palm rent richting de bal. Palm geeft de bal voor. Kelek kopt de bal weg. Prlić heeft problemen om de bal te vangen. Prlić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Prlić verovert de bal door een tackle van achteren. Prlić speelt de bal door. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo schiet op doel. Oltun probeert de bal aan de voet te houden. Quarenta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bodrogi rent richting de bal. Orel onderschept slim de pass. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek geeft de bal voor. Orel springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Cankurtaran de bal. Palm bereikt de bal nog maar net als eerste. Palm passt de bal met de wreef. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mucuk passt de bal zonder na te denken. Yardımeli is nu in balbezit. Yardımeli probeert naar een medespeler te passen. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Orel kopt de bal weg. Kelek heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Quarenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 63%, UA 1905 AslANlaR GS 37%.
Babil United - UA 1905 AslANlaR GS 0:3

47e minuut.
Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek met een sublieme pass. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - UA 1905 AslANlaR GS 0:4

49e minuut.
Zelek onderschept slim de pass. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Palm zijn tegenspeler op de grond. Palm krijgt een gele kaart. Erkan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Erkan kan niet meer verder spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cankurtaran neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Wojnarowski trapt de bal weg van het doel. Bodrogi kopt de bal weg. Yardımeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımeli haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dobek speelt de bal door. Abajo is nu in balbezit. Abajo met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Quarenta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Oltun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

56e minuut.
Orel passt de bal zonder na te denken. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Prlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlić haalt uit met een fantastische trap. Quarenta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Zelek met de inworp. Abajo is nu in balbezit. Abajo passt de bal met de wreef. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bulanbay kopt de bal weg. Bodrogi met een sublieme pass. Zelek probeert de bal aan de voet te houden. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Wojnarowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Zelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrogi onderschept slim de pass. Bodrogi geeft de bal voor. Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Prlić met een sublieme pass. Bratanek rent richting de bal. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Quarenta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - UA 1905 AslANlaR GS 0:5

66e minuut.
Kelek probeert de bal met de borst te controleren. Bratanek is nu in balbezit. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Quarenta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Abajo rent richting de bal. Abajo passt de bal in één keer door. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - UA 1905 AslANlaR GS 0:6

71e minuut.
Dobek passt de bal in één keer door. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo speelt de bal door. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Quarenta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dobek probeert naar een medespeler te passen. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal zonder na te denken. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abajo is nu in balbezit. Abajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - UA 1905 AslANlaR GS 0:7

81e minuut.
Abajo speelt de bal door. Daar is Orel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abajo rent richting de bal. Abajo haalt uit met een fantastische trap. Quarenta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - UA 1905 AslANlaR GS 0:8

83e minuut.
Dobek probeert naar een medespeler te passen. Prlić is nu in balbezit. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bodrogi verovert de bal door een tackle van achteren. Bodrogi geeft een hoge lob. Kelek controleert de bal met de borst. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 55%, UA 1905 AslANlaR GS 45%.
Babil United - UA 1905 AslANlaR GS 0:8