Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyS Babil United
ssss Tactiek Binbeşyüz
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 39.8
zeer goed Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli met een sublieme pass. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo geeft de bal voor. Orel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Babil United 1:0

12e minuut.
Daar is Kitapçıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitapçıoğlu speelt de bal door. Prlić is nu in balbezit. Klungelig pakt Prlić de bal. Prlić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Babil United 2:0

15e minuut.
Bratanek met een sublieme pass. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Kelek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobek met de inworp. Abajo is nu in balbezit. Abajo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bratanek passt de bal zonder na te denken. Orel rent richting de bal. Orel passt de bal zonder na te denken. Abajo rent richting de bal. Abajo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Babil United 3:0

28e minuut.
Abajo probeert naar een medespeler te passen. Prlić rent richting de bal. Prlić geeft de bal voor. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Quarenta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bratanek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zoletić komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Zarifel verovert de bal door een tackle van achteren. Zarifel met een sublieme pass. Korsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zoletić rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Abajo rent richting de bal. Abajo passt de bal in één keer door. Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Babil United 4:0

37e minuut.
Erkan passt de bal in één keer door. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Montvai is nu in balbezit. Yardımeli rent richting de bal. Yardımeli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Dobek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abajo geeft een hoge lob. Orel springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 38%, Babil United 62%.
CurlyS - Babil United 4:0

50e minuut.
Abajo probeert naar een medespeler te passen. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Orel schiet op doel. Quarenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Babil United 5:0

56e minuut.
Daar is Zelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedier met een sublieme pass. Kitapçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan onderschept slim de pass. Erkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Oltun speelt de bal door. Yardımeli rent richting de bal. Demirçetin probeert naar een medespeler te passen. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Prlić heeft problemen om de bal te vangen. Prlić geeft de bal voor. Klungelig pakt Orel de bal. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal met de wreef. Orel probeert naar een medespeler te passen. Zoletić is nu in balbezit. Zoletić draait met de bal, schiet en ... Paal! Zoletić heeft problemen om de bal te vangen. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Dobek rent richting de bal. Dobek met een sublieme pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel. Quarenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Babil United 6:0

83e minuut.
Daar is Cankurtaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoletić is nu in balbezit. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Quarenta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Babil United 7:0

87e minuut.
Dobek passt de bal met de wreef. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo geeft de bal voor. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Quarenta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Babil United 8:0

89e minuut.
Cankurtaran geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prlić met een snelle inworp. Zoletić rent richting de bal. Zoletić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 55%, Babil United 45%.
CurlyS - Babil United 8:0