Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besiktas! Levski Sofia FC
433 Yeni Tactiek 343
38% Balbezit 62%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 45
uitstekend Schieten formidabel
goed Passen redelijk
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Čilić rent richting de bal. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čilić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čilić krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Klungelig pakt Ayala de bal. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferlara. Ferlara krijgt een gele kaart. Selänne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Selänne neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ayala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lulek rent richting de bal. Lulek draait met de bal, schiet en ... Ettl bokst de bal weg.

12e minuut.
Portuga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orak met de inworp. Klungelig pakt Handza de bal. Handza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jakupec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cora is nu in balbezit. Cora passt de bal met de wreef. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo draait met de bal, schiet en ... Turansoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Selänne kan de bal niet met de borst controleren. Ferlara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Selänne. Selänne krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nadarević kopt de bal weg. Daar is Ferlara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferlara probeert naar een medespeler te passen. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel. Turansoy bokst de bal weg. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 0:1

23e minuut.
Cora is nu in balbezit. Teliz is nu in balbezit. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz is nu in balbezit. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 0:2

34e minuut.
Jakupec is nu in balbezit. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Lulek rent richting de bal. Lulek schiet op doel. Ayala probeert de bal aan de voet te houden. Ettl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cora onderschept slim de pass. Cora passt de bal in één keer door. Teliz is nu in balbezit. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Olivia heeft problemen om de bal te vangen. Jakupec rent richting de bal. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Lulek rent richting de bal. Lulek schiet op doel. Ettl bokst de bal weg.

45e minuut.
Jakupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec met een sublieme pass. Daar is Selänne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulek rent richting de bal. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 58%, Levski Sofia FC 42%.
Besiktas! - Levski Sofia FC 0:2

46e minuut.
Inworp. Handza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selänne is nu in balbezit. Selänne haalt uit met een fantastische trap. Ettl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 1:2

49e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Cwelik is nu in balbezit. Cora is nu in balbezit. Cora schiet op doel. Turansoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 1:3

53e minuut.
Artola speelt de bal door. Sampaolo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čilić. Čilić krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Cora speelt de bal door. Teliz rent richting de bal. Bertoli Filho is nu in balbezit. Sampaolo verovert de bal door een tackle van achteren. Sampaolo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 1:4

59e minuut.
Ferlara probeert naar een medespeler te passen. Cora rent richting de bal. Cora met een sublieme pass. Teliz is nu in balbezit. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 1:5

63e minuut.
Artola speelt de bal door. Bertoli Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Yemişçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemişçi geeft een hoge lob. Sampaolo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Nadarević passt de bal met de wreef. Lulek is nu in balbezit. Selänne is nu in balbezit. Selänne draait met de bal, schiet en ... Ayala probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Cora geeft een hoge lob. Turansoy speelt de bal door. Ferlara met een sublieme pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yemişçi zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teliz is nu in balbezit. Teliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 1:6

73e minuut.
Orak probeert de bal met de borst te controleren. Artola is nu in balbezit. Artola passt de bal met de wreef. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 1:7

75e minuut.
Klungelig pakt Portuga de bal. Handza bereikt de bal nog maar net als eerste. Handza passt de bal zonder na te denken. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Ettl met een harde bal richting middenveld. Artola bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola schiet op doel. Turansoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ferlara kopt de bal weg. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo passt de bal met de wreef. Cora heeft problemen om de bal te vangen. Cora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yemişçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemişçi passt de bal in één keer door. Bertoli Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 1:8

82e minuut.
Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo probeert naar een medespeler te passen. Artola speelt de bal door. Klungelig pakt Cora de bal. Cora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola met een sublieme pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora rent richting de bal. Cora haalt uit met een fantastische trap. Turansoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 1:9

90e minuut.
Cora passt de bal zonder na te denken. Olivia rent richting de bal. Olivia geeft een lange en hoge pass. Sampaolo springt en kopt de bal. Turansoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Levski Sofia FC 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 58%, Levski Sofia FC 42%.
Besiktas! - Levski Sofia FC 1:10