Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black eagles1 Kekolar
black Tactiek 433
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 19
goed Schieten waardeloos
matig Passen hopeloos
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Couperus probeert naar een medespeler te passen. Wizard is nu in balbezit. Wizard passt de bal in één keer door. Martikainen rent richting de bal. Martikainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Yazmacı is nu in balbezit. Leva rent richting de bal. Leva geeft de bal voor. Gökalp rent richting de bal. Martikainen verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Uluses is nu in balbezit. Couperus onderschept slim de pass. Couperus passt de bal zonder na te denken. Martikainen met een sublieme pass. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mezarcı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Couperus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wizard de bal. Wizard draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Keleş speelt de bal door. Domide kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ufuker de bal onder controle te krijgen. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Martikainen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gökalp de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mezarcı neemt de hoekschop. de Hollanda krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Özertem controleert de bal met de borst. Kotewecki met een sublieme pass. Özertem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wizard is nu in balbezit. Wizard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gökalp heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de Hollanda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
de Hollanda passt de bal in één keer door. Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen passt de bal in één keer door. Wizard rent richting de bal. Wizard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Couperus passt de bal zonder na te denken. Daar is Wizard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Couperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard is nu in balbezit. Wizard haalt uit met een fantastische trap. Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Kekolar 1:0

37e minuut.
Orçun heeft problemen om de bal te vangen. de Hollanda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Hollanda passt de bal in één keer door. Martikainen is nu in balbezit. Martikainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black eagles1 22%, Kekolar 78%.
black eagles1 - Kekolar 1:0

57e minuut.
Keleş met een sublieme pass. Domide is nu in balbezit. Domide probeert naar een medespeler te passen. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Uluses is nu in balbezit. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide passt de bal in één keer door. Wizard is nu in balbezit. Wizard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Couperus kopt de bal weg. Daar is Gökalp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard draait met de bal, schiet en ... Keleş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Kekolar 2:0

66e minuut.
Martikainen rent richting de bal. Martikainen geeft de bal voor. Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard is nu in balbezit. Wizard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Kekolar 3:0

67e minuut.
Daar is Tekerlekçi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martikainen is nu in balbezit. Klungelig pakt Martikainen de bal. Martikainen schiet op doel. Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ufuker rent richting de bal. Wizard onderschept slim de pass. Wizard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Kekolar 4:0

73e minuut.
Uluarslan passt de bal met de wreef. Domide is nu in balbezit. Domide geeft een lange en hoge pass. Martikainen rent richting de bal. Martikainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Kekolar 5:0

87e minuut.
Gökalp geeft een hoge lob. Mezarcı kopt de bal weg. Wizard rent richting de bal. Wizard haalt uit met een fantastische trap. Keleş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Kekolar 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black eagles1 13%, Kekolar 87%.
black eagles1 - Kekolar 6:0