Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni iskdem Okanlıspor25
hasan Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


17e minuut.
Acıduymaz rent richting de bal. Çakıl onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burgazlı. Burgazlı krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Edipoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı met een sublieme pass. Acıduymaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıduymaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Okanlıspor25 0:1

45e minuut.
Ünal verovert de bal door een tackle van achteren. Ünal passt de bal met de wreef. Acıduymaz is nu in balbezit. Acıduymaz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tarkansoy de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 58%, Okanlıspor25 42%.
Yeni iskdem - Okanlıspor25 0:1

51e minuut.
Yağmaz speelt de bal door. Tan is nu in balbezit. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Tan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yeni iskdem - Okanlıspor25 1:1

65e minuut.
Vurduk met een harde bal richting middenveld. Uyumlu speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kömürcü de bal onder controle te krijgen. Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Haspolatkan geeft een hoge lob. Burgazlı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kartal de bal onder controle te krijgen. Acıduymaz rent richting de bal. Acıduymaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Uyumlu onderschept slim de pass. Uyumlu passt de bal in één keer door. Burgazlı met een sublieme pass. Acıduymaz is nu in balbezit. Acıduymaz schiet op doel. Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Çakıl heeft problemen om de bal te vangen. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı passt de bal in één keer door. Acıduymaz is nu in balbezit. Acıduymaz haalt uit met een fantastische trap. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 59%, Okanlıspor25 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yeni iskdem - Okanlıspor25 1:1