Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Sofia FC UA 1905 AslANlaR GS
343 Tactiek ssss
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 51.3
outstanding Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen excellent


6e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Bratanek speelt de bal door. Abajo rent richting de bal. Abajo geeft een lange en hoge pass. Ayala heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - UA 1905 AslANlaR GS 0:1

10e minuut.
Bratanek probeert naar een medespeler te passen. Prlić rent richting de bal. Prlić passt de bal zonder na te denken. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - UA 1905 AslANlaR GS 0:2

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zelek met een snelle inworp. Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft een lange en hoge pass. Orel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ettl trapt de bal weg van het doel. Palm kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ferlara de bal onder controle te krijgen. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Olivia met een snelle inworp. Cora rent richting de bal. Cora geeft een hoge lob. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sampaolo is nu in balbezit. Cora is nu in balbezit. Palm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teliz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Wojnarowski bokst de bal weg.

25e minuut.
Abajo passt de bal in één keer door. Prlić speelt de bal door. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobek neemt de hoekschop. Klungelig pakt Yemişçi de bal. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ettl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Teliz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montvai rent richting de bal. Teliz verovert de bal door een tackle van achteren. Teliz haalt uit met een fantastische trap. Wojnarowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Cora is nu in balbezit. Cora passt de bal zonder na te denken. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz draait met de bal, schiet en ... Wojnarowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - UA 1905 AslANlaR GS 1:2

41e minuut.
Ryč geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zelek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abajo rent richting de bal. Abajo geeft een hoge lob. Ettl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Teliz is nu in balbezit. Palm is nu in balbezit. Cora begaat een overtreding. Palm moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Palm kan niet meer verder spelen. Elçinbek komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Orel kopt de bal weg. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferlara is nu in balbezit. Bratanek onderschept slim de pass. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Ettl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - UA 1905 AslANlaR GS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 52%, UA 1905 AslANlaR GS 48%.
Levski Sofia FC - UA 1905 AslANlaR GS 1:3

46e minuut.
Olivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobek speelt de bal door. Bratanek rent richting de bal. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Ryč geeft de bal voor. Teliz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sampaolo de bal. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz is nu in balbezit. Teliz passt de bal in één keer door. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Wojnarowski bokst de bal weg.

56e minuut.
Orel kopt de bal weg. Dobek speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Prlić de bal onder controle te krijgen. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Geeter kopt de bal weg. Daar is Kitapçıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemişçi speelt de bal door. Daar is Teliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teliz draait met de bal, schiet en ... Wojnarowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek geeft de bal voor. Klungelig pakt Orel de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - UA 1905 AslANlaR GS 1:4

64e minuut.
Dobek passt de bal met de wreef. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel passt de bal met de wreef. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel. Ettl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Olivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cora is nu in balbezit. Cora geeft de bal voor. Sampaolo maakt een snoekduik en kopt de bal. Wojnarowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - UA 1905 AslANlaR GS 2:4

69e minuut.
Artola speelt de bal door. Kitapçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sampaolo krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Portuga geeft de bal voor. Inworp. Prlić met een snelle inworp. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Abajo kopt de bal weg. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryč. Ryč krijgt een gele kaart. Orel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zelek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ryč geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dobek met de inworp. Abajo rent richting de bal. Abajo geeft een hoge lob. Ettl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Elçinbek probeert naar een medespeler te passen. Abajo speelt de bal door. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Ettl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - UA 1905 AslANlaR GS 2:5

81e minuut.
Prlić probeert naar een medespeler te passen. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala is nu in balbezit. Orel onderschept slim de pass. Orel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ryč geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Abajo de bal onder controle te krijgen. Abajo met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ettl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Ettl bokst de bal weg.

85e minuut.
Montvai probeert naar een medespeler te passen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek met een sublieme pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Geeter onderschept slim de pass. Geeter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yemişçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 50%, UA 1905 AslANlaR GS 50%.
Levski Sofia FC - UA 1905 AslANlaR GS 2:5