Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CurlyS Levski Sofia FC
ssss Tactiek 343
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
23 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 43.2
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


6e minuut.
Kitapçıoğlu geeft een hoge lob. Ayala geeft een hoge lob. Orel speelt de bal door. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel. Ettl bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 1:0

11e minuut.
Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel probeert naar een medespeler te passen. Ryč is nu in balbezit. Abajo onderschept slim de pass. Abajo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 2:0

13e minuut.
Abajo geeft de bal voor. Portuga verovert de bal door een tackle van achteren. Prlić is nu in balbezit. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Geeter verovert de bal door een tackle van achteren. Geeter passt de bal zonder na te denken. Prlić met een sublieme pass. Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Orel is nu in balbezit. Abajo rent richting de bal. Abajo met een sublieme pass. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ryč heeft problemen om de bal te vangen. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Ettl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 3:0

19e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. Ettl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

22e minuut.
Sampaolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kitapçıoğlu. Sampaolo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Artola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sampaolo speelt de bal door. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora draait met de bal, schiet en ... Bölemen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 3:1

31e minuut.
Kitapçıoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Artola bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola passt de bal in één keer door. Cora rent richting de bal. Cora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Cora kopt de bal weg. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz geeft de bal voor. Daar is Geeter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampaolo rent richting de bal. Bölemen bokst de bal weg. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Bölemen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Geeter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yemişçi met een snelle inworp. Cora is nu in balbezit. Cora haalt uit met een fantastische trap. Bölemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Ryč heeft problemen om de bal te vangen. Abajo speelt de bal door. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... Ettl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 4:1

38e minuut.
Bratanek rent richting de bal. Orel is nu in balbezit. Bratanek rent richting de bal. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Ettl bokst de bal weg. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Ettl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 5:1

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prlić met een snelle inworp. Bratanek geeft een lange en hoge pass. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 6:1

41e minuut.
Portuga met de inworp. Yemişçi met een sublieme pass. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel. Ettl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 7:1

44e minuut.
Prlić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft een hoge lob. Abajo is nu in balbezit. Abajo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 43%, Levski Sofia FC 57%.
CurlyS - Levski Sofia FC 8:1

49e minuut.
Abajo passt de bal met de wreef. Orel rent richting de bal. Orel passt de bal met de wreef. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Abajo is nu in balbezit. Abajo met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 9:1

55e minuut.
Bratanek kopt de bal weg. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo met een sublieme pass. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Abajo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bratanek de bal. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ayala de bal onder controle te krijgen. Ettl bokst de bal weg. Klungelig pakt Ryč de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ryč met een harde bal richting middenveld. Sampaolo kopt de bal weg. Teliz rent richting de bal. Cora rent richting de bal. Cora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bölemen met een harde bal richting middenveld. Ferlara kopt de bal weg. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 9:2

75e minuut.
Zarifel passt de bal met de wreef. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... Ettl bokst de bal weg.

78e minuut.
Zelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek geeft een lange en hoge pass. Orel is nu in balbezit. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 10:2

82e minuut.
Abajo is nu in balbezit. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Ayala rent richting de bal. Orel onderschept slim de pass. Orel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Prlić geeft de bal voor. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Ettl bokst de bal weg. Bratanek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 11:2

84e minuut.
Dobek passt de bal in één keer door. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo speelt de bal door. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CurlyS - Levski Sofia FC 12:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CurlyS 45%, Levski Sofia FC 55%.
CurlyS - Levski Sofia FC 12:2