Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besiktas! Babil United
433 Yeni Tactiek Binbeşyüz
36% Balbezit 64%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
matig Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Calvo onderschept slim de pass. Płonowski is nu in balbezit. Svendsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svendsen krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Nadarević rent richting de bal. Nadarević geeft een lange en hoge pass. Lulek kopt de bal weg. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne haalt uit met een fantastische trap. Curiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Klungelig pakt Cwelik de bal. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici is nu in balbezit. Bilici haalt uit met een fantastische trap. Turansoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kamber is nu in balbezit. Płonowski is nu in balbezit. Płonowski geeft een lange en hoge pass. Korol is nu in balbezit. Korol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Handza met een sublieme pass. Yula is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadarević. Yula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bilici neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bilici is nu in balbezit. Calvo rent richting de bal. Calvo speelt de bal door. Yula rent richting de bal. Yula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 67%, Babil United 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Besiktas! - Babil United 0:0

46e minuut.
Tywonek geeft een lange en hoge pass. Svendsen kopt de bal weg. Mniś rent richting de bal. Selänne onderschept slim de pass. Selänne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Kuczyński passt de bal in één keer door. Selänne is nu in balbezit. Bodrogi begaat een overtreding. Bodrogi krijgt een gele kaart. Selänne raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

50e minuut.
Płonowski met een sublieme pass. Bilici met een sublieme pass. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Babil United 0:1

53e minuut.
Bertoli Filho geeft een hoge lob. Korol probeert de bal aan de voet te houden. Płonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol draait met de bal, schiet en ... Turansoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Svendsen rent richting de bal. Bilici onderschept slim de pass. Bilici speelt de bal door. Korol is nu in balbezit. Korol draait met de bal, schiet en ... Turansoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Babil United 0:2

67e minuut.
Cwelik verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuczyński met een snelle inworp. Yula is nu in balbezit. Yula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadarević. Yula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bilici zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Korol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Selänne passt de bal zonder na te denken. Jakupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodrogi begaat een overtreding. Jakupec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jakupec kan niet meer verder spelen. Nedelcu komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Svendsen neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Curiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tywonek neemt vlug de vrije trap. Bertoli Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici verovert de bal door een tackle van achteren. Bilici schiet op doel. Turansoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 70%, Babil United 30%.
Besiktas! - Babil United 0:2