Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni iskdem Kırklarelispor
hasan Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Yurtkulu passt de bal in één keer door. Stefani rent richting de bal. Stefani met een sublieme pass. Żaczek rent richting de bal. Żaczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Yurtkulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell verovert de bal door een tackle van achteren. Forcadell passt de bal met de wreef. Żaczek rent richting de bal. Żaczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Çakıl onderschept slim de pass. Çakıl geeft de bal voor. Szmuc probeert de bal aan de voet te houden. Tan rent richting de bal. Tan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Kırklarelispor 1:0

23e minuut.
Stefani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani met een sublieme pass. Żaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Żaczek draait met de bal, schiet en ... Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yeni iskdem - Kırklarelispor 1:1

24e minuut.
Klungelig pakt Yağmaz de bal. Çakıl rent richting de bal. Żaczek onderschept slim de pass. Bariego is nu in balbezit. Bariego schiet op doel. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Haspolatkan rent richting de bal. Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forcadell probeert naar een medespeler te passen. Żaczek rent richting de bal. Żaczek draait met de bal, schiet en ... Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Kömürcü de bal onder controle te krijgen. Emiralmaz rent richting de bal. Emiralmaz geeft een lange en hoge pass. Stefani heeft problemen om de bal te vangen. Kartal speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Kırklarelispor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 74%, Kırklarelispor 26%.
Yeni iskdem - Kırklarelispor 1:2

60e minuut.
Argüello probeert naar een medespeler te passen. Demli rent richting de bal. Demli met een sublieme pass. Żaczek rent richting de bal. Żaczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 62%, Kırklarelispor 38%.
Yeni iskdem - Kırklarelispor 1:2