Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babil United Levski Sofia FC
Binbeşyüz Tactiek 343
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 9
8 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 43
good Schieten formidable
adequate Passen adequate
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Kuczyński met een sublieme pass. Bilici is nu in balbezit. Bilici passt de bal in één keer door. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol schiet op doel. Ettl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala passt de bal in één keer door. Korol rent richting de bal. Korol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Levski Sofia FC 1:0

9e minuut.
Daar is Kuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora passt de bal in één keer door. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel. Curiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mniś de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński passt de bal met de wreef. Bilici speelt de bal door. Korol rent richting de bal. Korol haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kuczyński passt de bal met de wreef. Bilici rent richting de bal. Bilici passt de bal in één keer door. Korol rent richting de bal. Korol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Yula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Levski Sofia FC 2:0

25e minuut.
Płonowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Erkan komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Olivia onderschept slim de pass. Olivia passt de bal met de wreef. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel. Curiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Levski Sofia FC 2:1

29e minuut.
Cora schiet op doel. Mniś probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yemişçi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cora krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bilici speelt de bal door. Yula is nu in balbezit. Portuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portuga krijgt een gele kaart. Yula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Calvo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cora passt de bal zonder na te denken. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz rent richting de bal. Teliz draait met de bal, schiet en ... Curiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryč onderschept slim de pass. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Erkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ettl trapt de bal weg van het doel. Cora kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Telci de bal onder controle te krijgen. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel. Curiel bokst de bal weg.

41e minuut.
Tywonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuczyński. Kuczyński krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Yula rent richting de bal. Yula passt de bal met de wreef. Bilici rent richting de bal. Bilici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 44%, Levski Sofia FC 56%.
Babil United - Levski Sofia FC 2:1

46e minuut.
Tywonek met de inworp. Calvo rent richting de bal. Ferlara begaat een overtreding. Calvo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Calvo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici probeert naar een medespeler te passen. Yula rent richting de bal. Yula schiet op doel. Ettl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Levski Sofia FC 3:1

61e minuut.
Tywonek heeft problemen om de bal te vangen. Genç rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tywonek. Genç wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Genç kan niet meer verder spelen. Holenda komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Ryč de bal. Korol rent richting de bal. Korol geeft de bal voor. Yula is nu in balbezit. Yula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Bilici de bal. Artola rent richting de bal. Calvo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calvo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Korol rent richting de bal. Korol met een sublieme pass. Bilici speelt de bal door. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Calvo passt de bal met de wreef. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan passt de bal in één keer door. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kĺč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilici probeert naar een medespeler te passen. Portuga is nu in balbezit. Yula onderschept slim de pass. Yula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Tywonek rent richting de bal. Tywonek geeft een hoge lob. Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft een hoge lob. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Levski Sofia FC 3:2

82e minuut.
Bilici met een sublieme pass. Yula rent richting de bal. Teliz verovert de bal door een tackle van achteren. Teliz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cora rent richting de bal. Cora haalt uit met een fantastische trap. Curiel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Curiel trapt de bal weg. Bilici kopt de bal weg. Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Korol is nu in balbezit. Korol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kĺč kopt de bal weg. Bilici heeft problemen om de bal te vangen. Bilici speelt de bal door. Korol rent richting de bal. Korol draait met de bal, schiet en ... Ettl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Levski Sofia FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 42%, Levski Sofia FC 58%.
Babil United - Levski Sofia FC 4:2