Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UA 1905 AslANlaR GS Besiktas!
ssss Tactiek 433 Yeni
61% Balbezit 39%
37% Spel op eigen helft 63%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 40.8
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


9e minuut.
Prlić is nu in balbezit. Prlić geeft de bal voor. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Bertoli Filho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobek zal de hoekschop nemen. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. Turansoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Besiktas! 1:0

12e minuut.
Abajo passt de bal met de wreef. Orel rent richting de bal. Nadarević legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orel zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! Prlić rent richting de bal. Prlić geeft een lange en hoge pass. Bertoli Filho rent richting de bal. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Besiktas! 2:0

13e minuut.
Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek rent richting de bal. Zelek passt de bal met de wreef. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Bertoli Filho geeft een hoge lob. Inworp. Kitapçıoğlu met de inworp. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft een lange en hoge pass. Turansoy bokst de bal weg.

23e minuut.
Prlić geeft een lange en hoge pass. Čilić kopt de bal weg. Dobek speelt de bal door. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Kitapçıoğlu de bal. Kitapçıoğlu passt de bal met de wreef. Dobek speelt de bal door. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Öztekeci is nu in balbezit. Öztekeci passt de bal in één keer door. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Besiktas! 3:0

35e minuut.
Bratanek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Orel de bal. Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Cwelik rent richting de bal. Bratanek onderschept slim de pass. Prlić geeft een lange en hoge pass. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UA 1905 AslANlaR GS 40%, Besiktas! 60%.
UA 1905 AslANlaR GS - Besiktas! 3:0

46e minuut.
Zelek geeft een lange en hoge pass. Orel rent richting de bal. Orel geeft de bal voor. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Abajo speelt de bal door. Klungelig pakt Dobek de bal. Dobek geeft een lange en hoge pass. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel. Paal! Turansoy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Besiktas! 4:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cwelik met een snelle inworp. Jakupec met een sublieme pass. Lulek is nu in balbezit. Lulek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Prlić passt de bal zonder na te denken. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek passt de bal met de wreef. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Orel is nu in balbezit. Čilić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Besiktas! 5:0

67e minuut.
Prlić is nu in balbezit. Prlić geeft een hoge lob. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Turansoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Besiktas! 6:0

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Turansoy niet meer kan verder spelen. Nedelcu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cwelik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bratanek rent richting de bal. Bratanek speelt de bal door. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap. Nedelcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Abajo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Besiktas! 7:0

76e minuut.
Dobek passt de bal met de wreef. Abajo met een sublieme pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. Nedelcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Besiktas! 8:0

77e minuut.
Svendsen rent richting de bal. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel passt de bal in één keer door. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

84e minuut.
Selänne probeert de bal met de borst te controleren. Geeter verovert de bal door een tackle van achteren. Öztekeci probeert naar een medespeler te passen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UA 1905 AslANlaR GS 33%, Besiktas! 67%.
UA 1905 AslANlaR GS - Besiktas! 8:0