Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besiktas! CurlyS
433 Yeni Tactiek ssss
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 52.3
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Čilić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobek met een snelle inworp. Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Svendsen speelt de bal door. Daar is Nawałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montvai verovert de bal door een tackle van achteren. Selänne rent richting de bal. Selänne haalt uit met een fantastische trap. Bölemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli Filho rent richting de bal. Abajo verovert de bal door een tackle van achteren. Abajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - CurlyS 0:1

11e minuut.
Nawałka is nu in balbezit. Zelek onderschept slim de pass. Zelek probeert naar een medespeler te passen. Selänne is nu in balbezit. Selänne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek passt de bal in één keer door. Svendsen onderschept slim de pass. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - CurlyS 0:2

15e minuut.
Geeter probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakupec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lulek is nu in balbezit. Lulek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Geeter geeft een hoge lob. Cwelik rent richting de bal. Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Turansoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - CurlyS 0:3

31e minuut.
Kitapçıoğlu rent richting de bal. Jakupec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakupec passt de bal in één keer door. Geeter rent richting de bal. Lulek onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - CurlyS 1:3

35e minuut.
Lulek onderschept slim de pass. Selänne rent richting de bal. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek haalt uit met een fantastische trap. Bölemen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - CurlyS 2:3

36e minuut.
Prlić is nu in balbezit. Prlić geeft de bal voor. Orel rent richting de bal. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Orel heeft problemen om de bal te vangen. Dobek is nu in balbezit. Dobek geeft een hoge lob. Daar is Prlić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prlić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - CurlyS 2:4

45e minuut.
Abajo speelt de bal door. Dobek speelt de bal door. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - CurlyS 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 51%, CurlyS 49%.
Besiktas! - CurlyS 2:5

51e minuut.
Montvai verovert de bal door een tackle van achteren. Selänne is nu in balbezit. Selänne passt de bal met de wreef. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. Bölemen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Orel rent richting de bal. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo schiet op doel. Turansoy bokst de bal weg. Paal!

56e minuut.
Nadarević kopt de bal weg. Zarifel kan de bal niet met de borst controleren. Selänne onderschept slim de pass. Selänne schiet op doel. Bölemen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - CurlyS 3:5

58e minuut.
Svendsen rent richting de bal. Orel onderschept slim de pass. Orel speelt de bal door. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - CurlyS 3:6

64e minuut.
Orak passt de bal met de wreef. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen speelt de bal door. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

68e minuut.
Geeter geeft een hoge lob. Orel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čilić. Čilić krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Bratanek passt de bal in één keer door. Prlić rent richting de bal. Prlić passt de bal in één keer door. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Svendsen speelt de bal door. Kitapçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec speelt de bal door. Selänne heeft problemen om de bal te vangen. Selänne schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Geeter geeft de bal voor. Nadarević kan de bal niet met de borst controleren. Orel rent richting de bal. Klungelig pakt Orel de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap. Turansoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Orel is nu in balbezit. Bratanek rent richting de bal. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. Turansoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - CurlyS 3:7

82e minuut.
Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Nadarević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobek rent richting de bal. Dobek geeft de bal voor. Orel springt en kopt de bal. Turansoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bertoli Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoli Filho geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobek zal de hoekschop nemen. Orel springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 54%, CurlyS 46%.
Besiktas! - CurlyS 3:7