Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okanlıspor25 Kekolar
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Uyumlu geeft een lange en hoge pass. Acıduymaz is nu in balbezit. Burgazlı is nu in balbezit. Acıduymaz is nu in balbezit. Acıduymaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Burgazlı passt de bal met de wreef. Acıduymaz is nu in balbezit. Acıduymaz haalt uit met een fantastische trap. Gökalp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Kekolar 1:0

34e minuut.
Tekerlekçi rent richting de bal. Uyumlu verovert de bal door een tackle van achteren. Uyumlu passt de bal met de wreef. Acıduymaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Acıduymaz haalt uit met een fantastische trap. Keleş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okanlıspor25 38%, Kekolar 62%.
Okanlıspor25 - Kekolar 1:0

50e minuut.
Keleş trapt de bal weg. Uyumlu rent richting de bal. Uyumlu probeert naar een medespeler te passen. Acıduymaz rent richting de bal. Acıduymaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Arun geeft de bal voor. Tekerlekçi kopt de bal weg. Kibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibar draait met de bal, schiet en ... Açelya probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Yazmacı de bal. Özgenç rent richting de bal. Yazmacı onderschept slim de pass. Yazmacı geeft de bal voor. Klungelig pakt Kilimci de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Okanlıspor25 - Kekolar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okanlıspor25 39%, Kekolar 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Okanlıspor25 - Kekolar 1:1