Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black eagles1 Yeni iskdem
black Tactiek hasan
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 15.6
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Klungelig pakt Couperus de bal. Couperus probeert naar een medespeler te passen. Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus rent richting de bal. Couperus geeft een hoge lob. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Palichleb onderschept slim de pass. Palichleb speelt de bal door. de Hollanda speelt de bal door. Daar is Martikainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martikainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Yeni iskdem 1:0

13e minuut.
Couperus onderschept slim de pass. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus verovert de bal door een tackle van achteren. Couperus geeft een lange en hoge pass. Wizard krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Domide passt de bal in één keer door. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Haspolatkan rent richting de bal. Wizard verovert de bal door een tackle van achteren. Wizard haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Kömürcü de bal. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mezarcı probeert naar een medespeler te passen. Tarkansoy is nu in balbezit. Wizard verovert de bal door een tackle van achteren. Wizard haalt uit met een fantastische trap. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Yeni iskdem 2:0

35e minuut.
Baltaş met een harde bal richting middenveld. Domide geeft een hoge lob. Martikainen rent richting de bal. Martikainen draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Yeni iskdem 3:0

41e minuut.
Çakıl rent richting de bal. Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı met een sublieme pass. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Domide rent richting de bal. Couperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus passt de bal in één keer door. Wizard rent richting de bal. Wizard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Yeni iskdem 4:0

44e minuut.
Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk geeft een hoge lob. Mezarcı probeert de bal aan de voet te houden. Couperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black eagles1 17%, Yeni iskdem 83%.
black eagles1 - Yeni iskdem 4:0

56e minuut.
de Hollanda passt de bal in één keer door. Couperus rent richting de bal. Couperus passt de bal met de wreef. Wizard rent richting de bal. Wizard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martikainen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Domide kan de bal niet met de borst controleren. Domide met een sublieme pass. Tarkansoy heeft problemen om de bal te vangen. Wizard rent richting de bal. Wizard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Martikainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martikainen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mezarcı rent richting de bal. Mezarcı passt de bal in één keer door. Wizard is nu in balbezit. Wizard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Couperus onderschept slim de pass. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide passt de bal met de wreef. Wizard rent richting de bal. Wizard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kotewecki speelt de bal door. Daar is Mezarcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezarcı passt de bal met de wreef. Couperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Haspolatlı geeft een hoge lob. Inworp. de Hollanda met de inworp. Couperus is nu in balbezit. Couperus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Elyakmaz geeft een hoge lob. Tarkansoy heeft problemen om de bal te vangen. Couperus is nu in balbezit. Couperus schiet op doel. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Yeni iskdem 5:0

71e minuut.
Tan met een sublieme pass. Yağmaz is nu in balbezit. Yağmaz passt de bal met de wreef. Wizard rent richting de bal. Wizard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Wizard probeert naar een medespeler te passen. Kömürcü kan de bal niet met de borst controleren. Couperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus draait met de bal, schiet en ... Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Yeni iskdem 6:0

78e minuut.
Couperus rent richting de bal. Couperus probeert naar een medespeler te passen. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard draait met de bal, schiet en ... Haspolatkan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Yeni iskdem 7:0

86e minuut.
Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide geeft een lange en hoge pass. Martikainen heeft problemen om de bal te vangen. Martikainen draait met de bal, schiet en ... Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Yeni iskdem 8:0

89e minuut.
Tarkansoy rent richting de bal. Mezarcı verovert de bal door een tackle van achteren. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard schiet op doel. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Yeni iskdem 9:0

90e minuut.
Mezarcı met de inworp. Couperus rent richting de bal. Couperus geeft een hoge lob. Martikainen rent richting de bal. Martikainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black eagles1 20%, Yeni iskdem 80%.
black eagles1 - Yeni iskdem 9:0