Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni iskdem black eagles1
hasan Tactiek black
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 38
unsatisfactory Schieten good
poor Passen average
poor Verdedigen average


9e minuut.
Couperus geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mezarcı de bal. Çakıl is nu in balbezit. Wizard onderschept slim de pass. Wizard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:1

10e minuut.
Tan is nu in balbezit. Martikainen onderschept slim de pass. Martikainen speelt de bal door. Wizard rent richting de bal. Wizard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vurduk controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Couperus met een sublieme pass. Yağmaz is nu in balbezit. Domide rent richting de bal. Couperus rent richting de bal. Couperus geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:2

16e minuut.
Vurduk trapt de bal weg van het doel. Couperus kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Martikainen de bal onder controle te krijgen. Vurduk rent richting de bal. Vurduk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:3

22e minuut.
Mezarcı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Çakıl de bal. Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakıl onderschept slim de pass. Couperus speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:4

27e minuut.
Klungelig pakt Yağmaz de bal. de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda passt de bal in één keer door. Martikainen rent richting de bal. Martikainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:5

29e minuut.
Yağmaz is nu in balbezit. Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide geeft een hoge lob. Martikainen heeft problemen om de bal te vangen. Martikainen schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Tarkansoy geeft een hoge lob. Inworp. de Hollanda met de inworp. Martikainen heeft problemen om de bal te vangen. Martikainen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Vurduk trapt de bal weg van het doel. Yağmaz kopt de bal weg. Martikainen is nu in balbezit. Martikainen draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı passt de bal zonder na te denken. Çakıl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wizard is nu in balbezit. Wizard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Yurtkulu kopt de bal weg. Sütçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Sütçü geeft de bal voor. Wizard is nu in balbezit. Wizard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:6

43e minuut.
Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus verovert de bal door een tackle van achteren. Couperus speelt de bal door. Domide rent richting de bal. Domide geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 81%, black eagles1 19%.
Yeni iskdem - black eagles1 0:7

46e minuut.
Martikainen passt de bal met de wreef. de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda passt de bal zonder na te denken. Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:8

47e minuut.
Tan met een sublieme pass. Yağmaz heeft problemen om de bal te vangen. Çakıl rent richting de bal. Wizard verovert de bal door een tackle van achteren. Wizard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Domide met de inworp. Mezarcı is nu in balbezit. Mezarcı geeft de bal voor. Couperus heeft problemen om de bal te vangen. Couperus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vurduk trapt de bal weg. Domide kopt de bal weg. Couperus rent richting de bal. Couperus geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:9

51e minuut.
Haspolatlı geeft een lange en hoge pass. Inworp. de Hollanda met de inworp. Martikainen is nu in balbezit. Martikainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:10

54e minuut.
Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus verovert de bal door een tackle van achteren. Martikainen is nu in balbezit. Wizard is nu in balbezit. Wizard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:11

55e minuut.
Kömürcü passt de bal met de wreef. Çakıl is nu in balbezit. Wizard verovert de bal door een tackle van achteren. Wizard schiet op doel. Tarkansoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:12

56e minuut.
Tan passt de bal zonder na te denken. Yağmaz rent richting de bal. Couperus verovert de bal door een tackle van achteren. Martikainen rent richting de bal. Martikainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:13

59e minuut.
Haspolatlı geeft een hoge lob. Inworp. de Hollanda met een snelle inworp. Martikainen rent richting de bal. Martikainen geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:14

63e minuut.
de Hollanda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Hollanda geeft de bal voor. Haspolatkan heeft problemen om de bal te vangen. Wizard rent richting de bal. Wizard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:15

64e minuut.
Yağmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kömürcü de bal. Martikainen is nu in balbezit. Martikainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:16

71e minuut.
Palichleb geeft een lange en hoge pass. de Hollanda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Hollanda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Martikainen de bal. Martikainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Çakıl rent richting de bal. Mezarcı verovert de bal door een tackle van achteren. Mezarcı passt de bal zonder na te denken. Couperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:17

77e minuut.
Kartal speelt de bal door. Vurduk speelt de bal door. Çakıl rent richting de bal. Wizard onderschept slim de pass. Wizard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:18

79e minuut.
Couperus verovert de bal door een tackle van achteren. Couperus passt de bal in één keer door. de Hollanda speelt de bal door. Martikainen is nu in balbezit. Martikainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Haspolatlı geeft de bal voor. Kartal heeft problemen om de bal te vangen. de Hollanda speelt de bal door. Daar is Martikainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martikainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:19

84e minuut.
Yağmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Çakıl de bal. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tarkansoy de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - black eagles1 0:20

87e minuut.
Kömürcü geeft een lange en hoge pass. Palichleb is nu in balbezit. Palichleb geeft een lange en hoge pass. Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 87%, black eagles1 13%.
Yeni iskdem - black eagles1 0:20