Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UA 1905 AslANlaR GS black eagles1
ssss Tactiek black
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 42.4
very good Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Prlić is nu in balbezit. Prlić probeert naar een medespeler te passen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel. Palichleb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobek zal de hoekschop nemen. Bratanek controleert de bal met de borst. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen speelt de bal door. Montvai heeft problemen om de bal te vangen. Wizard is nu in balbezit. Wizard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Inworp. Dobek met de inworp. Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft de bal voor. Orel krijgt zijn hoofd ertegen. Wawreńczuk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - black eagles1 1:0

21e minuut.
Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Abajo met een sublieme pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - black eagles1 2:0

25e minuut.
Prlić passt de bal in één keer door. Abajo heeft problemen om de bal te vangen. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dobek passt de bal met de wreef. Abajo met een sublieme pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - black eagles1 3:0

32e minuut.
Orel schiet op doel. Palichleb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobek zal de hoekschop nemen. Palichleb kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Orel rent richting de bal. Palichleb geeft de bal voor. Toscalı kopt de bal weg. Prlić geeft de bal voor. Orel springt en kopt de bal. Wawreńczuk bokst de bal weg.

45e minuut.
Dobek passt de bal zonder na te denken. Abajo is nu in balbezit. Kotewecki begaat een overtreding. Kotewecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UA 1905 AslANlaR GS 31%, black eagles1 69%.
UA 1905 AslANlaR GS - black eagles1 3:0

51e minuut.
de Hollanda probeert naar een medespeler te passen. Geeter verovert de bal door een tackle van achteren. Martikainen rent richting de bal. Martikainen haalt uit met een fantastische trap. Wojnarowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - black eagles1 3:1

52e minuut.
Wizard passt de bal zonder na te denken. de Hollanda is nu in balbezit. de Hollanda passt de bal zonder na te denken. Martikainen rent richting de bal. Martikainen draait met de bal, schiet en ... Wojnarowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Kotewecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel passt de bal met de wreef. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel. Wawreńczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Prlić is nu in balbezit. Prlić passt de bal zonder na te denken. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - black eagles1 4:1

83e minuut.
Mezarcı met een snelle inworp. Couperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek is nu in balbezit. Zelek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Couperus de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Geeter kopt de bal weg. Zarifel heeft problemen om de bal te vangen. Couperus is nu in balbezit. Couperus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Mezarcı verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek onderschept slim de pass. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wojnarowski niet meer kan verder spelen. Bölemen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UA 1905 AslANlaR GS 46%, black eagles1 54%.
UA 1905 AslANlaR GS - black eagles1 4:1