Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kırklarelispor Babil United
Normal Tactiek Binbeşyüz
32% Balbezit 68%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 45.6
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczyński geeft een lange en hoge pass. Phillipe verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Argüello ... Strafschop! Korol raakt geblesseerd tijdens het duel. Bilici legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Marongiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırklarelispor - Babil United 0:1

16e minuut.
Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol onderschept slim de pass. Korol met een sublieme pass. Yula is nu in balbezit. Yula schiet op doel. Marongiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Telci passt de bal in één keer door. Bilici is nu in balbezit. Bilici passt de bal met de wreef. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bohălţeanu controleert de bal met de borst. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński passt de bal in één keer door. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bilici kopt de bal weg. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmuc rent richting de bal. Korol onderschept slim de pass. Korol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırklarelispor - Babil United 0:2

27e minuut.
Klungelig pakt Kuczyński de bal. Kuczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Lasota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefani rent richting de bal. Bilici onderschept slim de pass. Yula is nu in balbezit. Bilici geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırklarelispor - Babil United 0:3

32e minuut.
Bilici kopt de bal weg. Bohălţeanu heeft problemen om de bal te vangen. Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kırklarelispor - Babil United 0:4

34e minuut.
Yula rent richting de bal. Yula passt de bal zonder na te denken. Bilici is nu in balbezit. Bilici haalt uit met een fantastische trap. Marongiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kuczyński onderschept slim de pass. Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Korol is nu in balbezit. Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici met een sublieme pass. Korol is nu in balbezit. Korol haalt uit met een fantastische trap. Marongiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırklarelispor - Babil United 0:5

45e minuut.
Kuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Bohălţeanu rent richting de bal. Yula onderschept slim de pass. Yula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kırklarelispor 85%, Babil United 15%.
Kırklarelispor - Babil United 0:5

50e minuut.
Calvo passt de bal met de wreef. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński geeft een hoge lob. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kırklarelispor - Babil United 0:6

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Erkan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korol geeft een lange en hoge pass. Yula rent richting de bal. Yula haalt uit met een fantastische trap. Marongiu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Lasota rent richting de bal. Lasota geeft een lange en hoge pass. Kĺč probeert naar een medespeler te passen. Erkan heeft problemen om de bal te vangen. Erkan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Erkan met een snelle inworp. Calvo speelt de bal door. Kuczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Telci probeert naar een medespeler te passen. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński met een sublieme pass. Bilici rent richting de bal. Bilici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Telci raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bodrogi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo passt de bal zonder na te denken. Erkan rent richting de bal. Klungelig pakt Bilici de bal. Bilici schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szmuc trapt de bal weg van het doel. Calvo kopt de bal weg. Bilici heeft problemen om de bal te vangen. Bilici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kırklarelispor - Babil United 0:7

64e minuut.
Yula rent richting de bal. Yula passt de bal zonder na te denken. Korol is nu in balbezit. Korol haalt uit met een fantastische trap. Marongiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırklarelispor - Babil United 0:8

67e minuut.
Erkan rent richting de bal. Erkan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szmuc de bal. Korol is nu in balbezit. Korol haalt uit met een fantastische trap. Marongiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bilici is nu in balbezit. Bilici passt de bal met de wreef. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ... Marongiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kırklarelispor - Babil United 0:9

75e minuut.
Calvo met een sublieme pass. Bilici bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilici passt de bal met de wreef. Yula rent richting de bal. Yula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bilici is nu in balbezit. Bilici passt de bal zonder na te denken. Erkan probeert naar een medespeler te passen. Kuczyński rent richting de bal. Kuczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo probeert naar een medespeler te passen. Tywonek geeft een hoge lob. Yula is nu in balbezit. Yula draait met de bal, schiet en ... Marongiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bohălţeanu met een snelle inworp. Stefani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuczyński. Kuczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kırklarelispor 88%, Babil United 12%.
Kırklarelispor - Babil United 0:9