Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babil United Kekolar
Binbeşyüz Tactiek 433
63% Balbezit 37%
24% Spel op eigen helft 76%
42 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.4 gemiddelde waardering 18.4
solide Schieten waardeloos
matig Passen hopeloos
solide Verdedigen slecht


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Ufuker de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Demirçetin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erkan krijgt zijn hoofd ertegen. Keleş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Kekolar 1:0

6e minuut.
Erkan is nu in balbezit. Korol is nu in balbezit. Korol passt de bal in één keer door. Yula rent richting de bal. Yula haalt uit met een fantastische trap. Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Uluses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korol met een sublieme pass. Yula is nu in balbezit. Yula schiet op doel. Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Kekolar 2:0

11e minuut.
Yazmacı passt de bal met de wreef. Kibar rent richting de bal. Cankurtaran verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlekçi verovert de bal door een tackle van achteren. Tekerlekçi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Płonowski speelt de bal door. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula verovert de bal door een tackle van achteren. Yula schiet op doel. Ufuker probeert de bal aan de voet te houden. Keleş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ufuker rent richting de bal. Yula verovert de bal door een tackle van achteren. Yula passt de bal met de wreef. Erkan rent richting de bal. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Keleş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Kekolar 3:0

22e minuut.
Kĺč geeft een hoge lob. Korol kopt de bal weg. Yula is nu in balbezit. Yula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Kekolar 4:0

28e minuut.
Yula passt de bal met de wreef. Korol probeert naar een medespeler te passen. Orçun is nu in balbezit. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan schiet op doel. Keleş bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kĺč neemt de hoekschop. Yula is nu in balbezit. Yula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Yula onderschept slim de pass. Yula passt de bal met de wreef. Gökalp is nu in balbezit. Erkan verovert de bal door een tackle van achteren. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Keleş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Erkan rent richting de bal. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Keleş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Erkan is nu in balbezit. Korol speelt de bal door. Yula is nu in balbezit. Erkan is nu in balbezit. Erkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Orçun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cankurtaran met een snelle inworp. Erkan rent richting de bal. Erkan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bodrogi is nu in balbezit. Bodrogi speelt de bal door. Yula is nu in balbezit. Yula schiet op doel. Keleş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Kekolar 5:0

37e minuut.
Cankurtaran geeft de bal voor. Korol is nu in balbezit. Korol passt de bal zonder na te denken. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bodrogi onderschept slim de pass. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol met een sublieme pass. Yula is nu in balbezit. Yula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Korol passt de bal in één keer door. Erkan rent richting de bal. Gökalp rent richting de bal. Erkan onderschept slim de pass. Erkan schiet op doel. Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erkan rent richting de bal. Erkan draait met de bal, schiet en ... Keleş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yula rent richting de bal. Yula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 26%, Kekolar 74%.
Babil United - Kekolar 5:0

48e minuut.
Tywonek geeft een hoge lob. Ufuker is nu in balbezit. Yula verovert de bal door een tackle van achteren. Korol is nu in balbezit. Korol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Korol speelt de bal door. Ufuker rent richting de bal. Korol rent richting de bal. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Arun probeert de bal aan de voet te houden. Yula is nu in balbezit. Korol is nu in balbezit. Korol draait met de bal, schiet en ... Keleş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Kekolar 6:0

57e minuut.
Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekerlekçi passt de bal in één keer door. Uluses probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yula is nu in balbezit. Yula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Yula rent richting de bal. Yula passt de bal in één keer door. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan rent richting de bal. Erkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bodrogi met een sublieme pass. Yula is nu in balbezit. Korol met een sublieme pass. Klungelig pakt Erkan de bal. Erkan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bodrogi met een sublieme pass. Korol rent richting de bal. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol verovert de bal door een tackle van achteren. Korol schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Erkan passt de bal in één keer door. Korol is nu in balbezit. Korol passt de bal met de wreef. Yula rent richting de bal. Yula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bodrogi probeert naar een medespeler te passen. Kĺč speelt de bal door. Korol is nu in balbezit. Korol schiet op doel. Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Kekolar 7:0

78e minuut.
Inworp. Demirçetin met een snelle inworp. Yula rent richting de bal. Yula haalt uit met een fantastische trap. Keleş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Kekolar 8:0

80e minuut.
Kĺč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erkan speelt de bal door. Korol probeert de bal met de borst te controleren. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula draait met de bal, schiet en ... Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Korol verovert de bal door een tackle van achteren. Korol passt de bal in één keer door. Erkan heeft problemen om de bal te vangen. Erkan schiet op doel. Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Kekolar 9:0

90e minuut.
Bodrogi passt de bal met de wreef. Yula is nu in balbezit. Yula passt de bal met de wreef. Korol rent richting de bal. Korol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Kekolar 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 21%, Kekolar 79%.
Babil United - Kekolar 10:0