Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okanlıspor25 Levski Sofia FC
Normal Tactiek 343
41% Balbezit 59%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten outstanding
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Teliz passt de bal zonder na te denken. Cora heeft problemen om de bal te vangen. Cora speelt de bal door. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivia met een snelle inworp. Cora is nu in balbezit. Cora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:1

15e minuut.
Uyumlu is nu in balbezit. Teliz onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Kilimci ... Strafschop! Teliz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Artola kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:2

15e minuut.
Daar is Burgazlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgazlı speelt de bal door. Zarifel heeft problemen om de bal te vangen. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hoşgör met een sublieme pass. Yemişçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemişçi geeft een hoge lob. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo geeft een hoge lob. Açelya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teliz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Doeltrap. Kilimci met een harde bal richting middenveld. Ferlara kopt de bal weg. Daar is Cora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cora schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ryč onderschept slim de pass. Ryč geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kilimci de bal. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilimci is nu in balbezit. Sampaolo onderschept slim de pass. Sampaolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:3

32e minuut.
Artola onderschept slim de pass. Artola met een sublieme pass. Teliz heeft problemen om de bal te vangen. Cora rent richting de bal. Cora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo probeert naar een medespeler te passen. Teliz is nu in balbezit. Teliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:4

35e minuut.
Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora is nu in balbezit. Teliz is nu in balbezit. Cora rent richting de bal. Cora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:5

37e minuut.
Ryč geeft een lange en hoge pass. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz passt de bal in één keer door. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Artola speelt de bal door. Teliz rent richting de bal. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora rent richting de bal. Cora schiet op doel. Açelya bokst de bal weg.

44e minuut.
Ryč passt de bal met de wreef. Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara geeft een hoge lob. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Açelya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz haalt uit met een fantastische trap. Açelya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okanlıspor25 82%, Levski Sofia FC 18%.
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:6

49e minuut.
Teliz is nu in balbezit. Sampaolo is nu in balbezit. Teliz rent richting de bal. Cora rent richting de bal. Cora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ferlara probeert naar een medespeler te passen. Olivia rent richting de bal. Olivia met een sublieme pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:7

52e minuut.
Doeltrap. Ettl trapt de bal weg van het doel. Artola kopt de bal weg. Teliz is nu in balbezit. Teliz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Artola speelt de bal door. Olivia geeft een lange en hoge pass. Teliz probeert de bal aan de voet te houden. Cora is nu in balbezit. Cora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sampaolo heeft problemen om de bal te vangen. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz draait met de bal, schiet en ... Açelya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:8

57e minuut.
Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora rent richting de bal. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora is nu in balbezit. Cora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:9

58e minuut.
Yemişçi passt de bal zonder na te denken. Artola speelt de bal door. Olivia is nu in balbezit. Olivia geeft de bal voor. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo is nu in balbezit. Teliz is nu in balbezit. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo schiet op doel. Açelya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Hoşgör met de inworp. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora geeft een hoge lob. Teliz is nu in balbezit. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sampaolo met een sublieme pass. Teliz is nu in balbezit. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:10

66e minuut.
Artola met een sublieme pass. Daar is Sampaolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilimci rent richting de bal. Sampaolo verovert de bal door een tackle van achteren. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:11

66e minuut.
Burgazlı met een sublieme pass. Acıduymaz speelt de bal door. Edipoğlu rent richting de bal. Sampaolo onderschept slim de pass. Sampaolo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo geeft een hoge lob. Teliz rent richting de bal. Teliz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Uyumlu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yemişçi neemt de hoekschop. Cora maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:12

72e minuut.
Uyumlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz onderschept slim de pass. Teliz passt de bal met de wreef. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Cora passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Olivia de bal. Olivia geeft een lange en hoge pass. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:13

74e minuut.
Burgazlı passt de bal met de wreef. Hoşgör speelt de bal door. Ağrıyan heeft problemen om de bal te vangen. Teliz rent richting de bal. Teliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:14

75e minuut.
Acıduymaz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Burgazlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgazlı probeert naar een medespeler te passen. Cora is nu in balbezit. Cora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Teliz rent richting de bal. Kilimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz onderschept slim de pass. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:15

82e minuut.
Artola speelt de bal door. Yemişçi heeft problemen om de bal te vangen. Yemişçi geeft een hoge lob. Hoşgör probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sampaolo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Sampaolo kopt de bal weg. Artola rent richting de bal. Artola passt de bal in één keer door. Teliz rent richting de bal. Teliz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:16

85e minuut.
Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola passt de bal in één keer door. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:17

86e minuut.
Sampaolo rent richting de bal. Cora is nu in balbezit. Cora passt de bal in één keer door. Teliz is nu in balbezit. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:18

89e minuut.
Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo geeft een hoge lob. Ağrıyan heeft problemen om de bal te vangen. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okanlıspor25 84%, Levski Sofia FC 16%.
Okanlıspor25 - Levski Sofia FC 0:18