Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Sofia FC Okanlıspor25
343 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 16.7
outstanding Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


5e minuut.
Yemişçi met een sublieme pass. Daar is Teliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teliz passt de bal met de wreef. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora schiet op doel. Açelya bokst de bal weg. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sampaolo met een sublieme pass. Teliz rent richting de bal. Cora is nu in balbezit. Cora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 1:0

10e minuut.
Burgazlı rent richting de bal. Teliz verovert de bal door een tackle van achteren. Sampaolo is nu in balbezit. Cora rent richting de bal. Cora haalt uit met een fantastische trap. Açelya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ünal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgazlı is nu in balbezit. Burgazlı met een sublieme pass. Acıduymaz is nu in balbezit. Acıduymaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Burgazlı speelt de bal door. Acıduymaz rent richting de bal. Ayala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acıduymaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Burgazlı neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 1:1

16e minuut.
Cora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Teliz de bal. Teliz passt de bal zonder na te denken. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Açelya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
İbrahim rent richting de bal. Teliz onderschept slim de pass. Teliz passt de bal zonder na te denken. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 2:1

25e minuut.
Teliz met een sublieme pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz haalt uit met een fantastische trap. Açelya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 3:1

28e minuut.
Klungelig pakt İbrahim de bal. Teliz is nu in balbezit. Teliz passt de bal zonder na te denken. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo passt de bal in één keer door. Cora speelt de bal door. Klungelig pakt Teliz de bal. Teliz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cora rent richting de bal. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora is nu in balbezit. Cora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 4:1

43e minuut.
Yemişçi geeft een lange en hoge pass. Teliz krijgt zijn hoofd ertegen. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora draait met de bal, schiet en ... Açelya maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 5:1

45e minuut.
İbrahim geeft de bal voor. Portuga kopt de bal weg. Klungelig pakt Artola de bal. Artola speelt de bal door. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 40%, Okanlıspor25 60%.
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 6:1

48e minuut.
Kilimci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yemişçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cora is nu in balbezit. Cora geeft een lange en hoge pass. Açelya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 7:1

49e minuut.
Daar is Acıduymaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgazlı is nu in balbezit. Teliz onderschept slim de pass. Teliz haalt uit met een fantastische trap. Açelya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 8:1

53e minuut.
Ferlara passt de bal met de wreef. Yemişçi rent richting de bal. Yemişçi geeft de bal voor. Teliz krijgt zijn hoofd ertegen. Açelya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 9:1

57e minuut.
Teliz is nu in balbezit. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora met een sublieme pass. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 10:1

59e minuut.
Klungelig pakt Uyumlu de bal. Uyumlu met een sublieme pass. Cora is nu in balbezit. Cora geeft de bal voor. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 11:1

61e minuut.
Ağrıyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olivia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cora rent richting de bal. Cora geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 12:1

67e minuut.
Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo passt de bal in één keer door. Cora is nu in balbezit. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
Artola speelt de bal door. Teliz kan de bal niet met de borst controleren. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 13:1

70e minuut.
Daar is Acıduymaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teliz onderschept slim de pass. Teliz passt de bal in één keer door. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kilimci met een harde bal richting middenveld. Cora probeert de bal met de borst te controleren. Cora passt de bal zonder na te denken. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ryč kopt de bal weg. Teliz is nu in balbezit. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 14:1

77e minuut.
Yemişçi passt de bal met de wreef. Teliz is nu in balbezit. Cora is nu in balbezit. Teliz is nu in balbezit. Teliz passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Artola met een sublieme pass. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo geeft de bal voor. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 15:1

82e minuut.
Yemişçi is nu in balbezit. Yemişçi passt de bal met de wreef. Daar is Teliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teliz draait met de bal, schiet en ... Ağrıyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Olivia met een sublieme pass. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola speelt de bal door. Cora is nu in balbezit. Cora haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kilimci geeft een hoge lob. Portuga is nu in balbezit. Edipoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portuga raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Portuga kan niet meer verder spelen. Holenda komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Yemişçi de bal. Cora rent richting de bal. Cora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 16:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 18%, Okanlıspor25 82%.
Levski Sofia FC - Okanlıspor25 16:1