Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besiktas! Yeni iskdem
433 Yeni Tactiek hasan
48% Balbezit 52%
15% Spel op eigen helft 85%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 16.2
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Selänne rent richting de bal. Lulek is nu in balbezit. Selänne rent richting de bal. Lulek rent richting de bal. Lulek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baltaş probeert naar een medespeler te passen. Svendsen kopt de bal weg. Kömürcü heeft problemen om de bal te vangen. Selänne rent richting de bal. Selänne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 1:0

12e minuut.
Jakupec geeft de bal voor. Klungelig pakt Handza de bal. Çakıl met een sublieme pass. Lulek is nu in balbezit. Lulek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 2:0

15e minuut.
Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne verovert de bal door een tackle van achteren. Selänne met een sublieme pass. Handza is nu in balbezit. Handza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tarkansoy geeft de bal voor. Klungelig pakt Yurtkulu de bal. Kamber is nu in balbezit. Handza bereikt de bal nog maar net als eerste. Handza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 3:0

20e minuut.
Çakıl speelt de bal door. Yurtkulu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamber. Kamber krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Kamber met de inworp. Handza is nu in balbezit. Çakıl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Handza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Selänne legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jakupec onderschept slim de pass. Jakupec passt de bal zonder na te denken. Lulek is nu in balbezit. Lulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 4:0

30e minuut.
Jakupec is nu in balbezit. Jakupec geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tarkansoy de bal. Selänne rent richting de bal. Selänne schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Svendsen met een sublieme pass. Jakupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec passt de bal in één keer door. Lulek is nu in balbezit. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tarkansoy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Handza met een snelle inworp. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Handza is nu in balbezit. Yurtkulu onderschept slim de pass. Yurtkulu geeft een lange en hoge pass. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek haalt uit met een fantastische trap. Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 5:0

43e minuut.
Baltaş met een harde bal richting middenveld. Svendsen kopt de bal weg. Lulek is nu in balbezit. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 6:0

45e minuut.
Selänne geeft de bal voor. Kartal rent richting de bal. Jakupec onderschept slim de pass. Lulek rent richting de bal. Lulek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 21%, Yeni iskdem 79%.
Besiktas! - Yeni iskdem 7:0

48e minuut.
Yurtkulu is nu in balbezit. Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurtkulu verovert de bal door een tackle van achteren. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Daar is Kamber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yurtkulu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kartal de bal onder controle te krijgen. Jakupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Baltaş met een harde bal richting middenveld. Yağmaz heeft problemen om de bal te vangen. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Selänne is nu in balbezit. Selänne draait met de bal, schiet en ... Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Çakıl geeft een hoge lob. Inworp. Kamber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Handza is nu in balbezit. Handza draait met de bal, schiet en ... Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lulek rent richting de bal. Lulek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 8:0

61e minuut.
Çakıl rent richting de bal. Handza rent richting de bal. Handza passt de bal in één keer door. Selänne rent richting de bal. Selänne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baltaş trapt de bal weg van het doel. Jakupec kopt de bal weg. Lulek is nu in balbezit. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Selänne haalt uit met een fantastische trap. Kömürcü heeft problemen om de bal te vangen. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vurduk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jakupec geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Selänne rent richting de bal. Selänne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 9:0

71e minuut.
Kömürcü is nu in balbezit. Selänne verovert de bal door een tackle van achteren. Selänne speelt de bal door. Lulek rent richting de bal. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Yağmaz rent richting de bal. Jakupec onderschept slim de pass. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Lulek rent richting de bal. Lulek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Haspolatkan geeft de bal voor. Inworp. Kamber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Handza bereikt de bal nog maar net als eerste. Handza schiet op doel. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 10:0

79e minuut.
Svendsen kopt de bal weg. Selänne heeft problemen om de bal te vangen. Selänne probeert naar een medespeler te passen. Handza is nu in balbezit. Handza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cwelik controleert de bal met de borst. Cwelik geeft een lange en hoge pass. Lulek is nu in balbezit. Lulek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 11:0

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Baltaş niet meer kan verder spelen.

81e minuut.
Yağmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmaz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kömürcü de bal. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 12:0

84e minuut.
Yağmaz heeft problemen om de bal te vangen. Jakupec onderschept slim de pass. Jakupec speelt de bal door. Selänne heeft problemen om de bal te vangen. Selänne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 13:0

86e minuut.
Jakupec met een snelle inworp. Lulek probeert de bal met de borst te controleren. Haspolatlı is nu in balbezit. Lulek onderschept slim de pass. Lulek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Handza rent richting de bal. Handza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Yeni iskdem 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 9%, Yeni iskdem 91%.
Besiktas! - Yeni iskdem 14:0