Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babil United black eagles1
Binbeşyüz Tactiek black
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
49.5 gemiddelde waardering 42.7
goed Schieten redelijk
goed Passen matig
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mezarcı geeft een lange en hoge pass. Martikainen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tywonek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bilici is nu in balbezit. Bilici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leva met de inworp. de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda geeft een lange en hoge pass. Martikainen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Telci geeft een hoge lob. Kuczyński kopt de bal weg. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Palichleb rent richting de bal. Yula verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 38%, black eagles1 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Babil United - black eagles1 0:0

56e minuut.
Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol passt de bal in één keer door. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - black eagles1 1:0

59e minuut.
Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Calvo passt de bal met de wreef. Bilici is nu in balbezit. Bilici haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mezarcı met de inworp. Couperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo verovert de bal door een tackle van achteren. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard schiet op doel. Curiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
de Hollanda kan de bal niet met de borst controleren. Kuczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczyński probeert naar een medespeler te passen. Yula rent richting de bal. Yula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Telci rent richting de bal. Telci geeft de bal voor. Kuczyński kopt de bal weg. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bilici kan de bal niet met de borst controleren. Calvo rent richting de bal. Palichleb begaat een overtreding. Palichleb krijgt een gele kaart. Calvo raakt geblesseerd tijdens het duel. Calvo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 37%, black eagles1 63%.
Babil United - black eagles1 1:0