Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black eagles1 Babil United
black Tactiek Binbeşyüz
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 42.5
redelijk Schieten solide
matig Passen matig
solide Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Płonowski passt de bal in één keer door. Daar is Korol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korol passt de bal zonder na te denken. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Korol is nu in balbezit. Korol passt de bal met de wreef. Palichleb rent richting de bal. Yula verovert de bal door een tackle van achteren. Yula schiet op doel. Wawreńczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Demirçetin met een sublieme pass. Kotewecki is nu in balbezit. Kotewecki passt de bal zonder na te denken. Erkan rent richting de bal. Erkan schiet op doel. Wawreńczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bodrogi probeert naar een medespeler te passen. Domide geeft een hoge lob. Martikainen is nu in balbezit. Martikainen haalt uit met een fantastische trap. Quarenta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black eagles1 61%, Babil United 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
black eagles1 - Babil United 0:0

77e minuut.
Płonowski probeert de bal met de borst te controleren. Couperus bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen rent richting de bal. Martikainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Babil United 1:0

86e minuut.
Bodrogi passt de bal zonder na te denken. Korol rent richting de bal. Korol probeert naar een medespeler te passen. Yula rent richting de bal. Yula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black eagles1 - Babil United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black eagles1 52%, Babil United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
black eagles1 - Babil United 1:1