Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UA 1905 AslANlaR GS Kırklarelispor
ssss Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
16% Spel op eigen helft 84%
45 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 16.1
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen hopeless
good Verdedigen poor


3e minuut.
Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek onderschept slim de pass. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo geeft de bal voor. Orel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Marongiu trapt de bal weg van het doel. Prlić kopt de bal weg. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szmuc de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek geeft een lange en hoge pass. Bratanek is nu in balbezit. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Inworp. Prlić met een snelle inworp. Bratanek geeft de bal voor. Abajo rent richting de bal. Abajo haalt uit met een fantastische trap. Marongiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 1:0

9e minuut.
Abajo is nu in balbezit. Phillipe verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 2:0

11e minuut.
Orel is nu in balbezit. Orel passt de bal zonder na te denken. Abajo rent richting de bal. Abajo draait met de bal, schiet en ... Phillipe probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prlić neemt de hoekschop. Orel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Szmuc trapt de bal weg van het doel. Bariego kopt de bal weg. Prlić geeft een hoge lob. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Argüello bereikt de bal nog maar net als eerste. Palm onderschept slim de pass. Palm passt de bal zonder na te denken. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal zonder na te denken. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. Marongiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 3:0

16e minuut.
Prlić probeert naar een medespeler te passen. Orel rent richting de bal. Orel probeert naar een medespeler te passen. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Abajo met een sublieme pass. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek rent richting de bal. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel. Marongiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 4:0

18e minuut.
Orel met een sublieme pass. Kitapçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palm probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prlić de bal. Prlić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek onderschept slim de pass. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Abajo passt de bal in één keer door. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek speelt de bal door. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Marongiu bokst de bal weg.

29e minuut.
Forcadell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek verovert de bal door een tackle van achteren. Dobek met een sublieme pass. Klungelig pakt Orel de bal. Orel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Prlić met een sublieme pass. Phillipe is nu in balbezit. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel haalt uit met een fantastische trap. Marongiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 5:0

33e minuut.
Dobek probeert de bal aan de voet te houden. Abajo rent richting de bal. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Orel draait met de bal, schiet en ... Marongiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 6:0

39e minuut.
Palm is nu in balbezit. Palm passt de bal in één keer door. Bratanek rent richting de bal. Bratanek geeft een hoge lob. Orel is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prlić zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobek met de inworp. Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft een hoge lob. Orel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Palm met een sublieme pass. Dobek geeft de bal voor. Daar is Stefani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UA 1905 AslANlaR GS 12%, Kırklarelispor 88%.
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 6:0

48e minuut.
Abajo passt de bal in één keer door. Palm met een sublieme pass. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel. Marongiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 7:0

49e minuut.
Kitapçıoğlu is nu in balbezit. Kitapçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Palm probeert naar een medespeler te passen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Szmuc rent richting de bal. Abajo onderschept slim de pass. Abajo met een sublieme pass. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Szmuc trapt de bal weg. Prlić speelt de bal door. Klungelig pakt Orel de bal. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek rent richting de bal. Orel rent richting de bal. Bratanek rent richting de bal. Bratanek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Marongiu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prlić zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Orel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 8:0

55e minuut.
Prlić rent richting de bal. Prlić passt de bal met de wreef. Bratanek is nu in balbezit. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel. Marongiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Abajo met een sublieme pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel. Marongiu bokst de bal weg. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 9:0

63e minuut.
Szmuc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prlić met een snelle inworp. Bratanek rent richting de bal. Bratanek geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Prlić kopt de bal weg. Daar is Orel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abajo rent richting de bal. Abajo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Phillipe de bal onder controle te krijgen. Marongiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 10:0

66e minuut.
Zelek verovert de bal door een tackle van achteren. Zelek speelt de bal door. Orel is nu in balbezit. Abajo rent richting de bal. Abajo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lasota bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo onderschept slim de pass. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Abajo rent richting de bal. Abajo passt de bal zonder na te denken. Szmuc rent richting de bal. Orel onderschept slim de pass. Orel draait met de bal, schiet en ... Marongiu bokst de bal weg. Abajo is nu in balbezit. Phillipe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abajo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bratanek neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 11:0

72e minuut.
Argüello is nu in balbezit. Palm geeft een lange en hoge pass. Abajo speelt de bal door. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Forcadell met de inworp. Bariego rent richting de bal. Palm legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palm krijgt een gele kaart. Bariego raakt geblesseerd tijdens het duel. Bariego kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wojnarowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 11:1

76e minuut.
Klungelig pakt Bratanek de bal. Bariego probeert naar een medespeler te passen. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 12:1

81e minuut.
Palm geeft een hoge lob. Klungelig pakt Phillipe de bal. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Marongiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 13:1

85e minuut.
Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft de bal voor. Klungelig pakt Szmuc de bal. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Lasota met de inworp. Dobek geeft een hoge lob. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 14:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UA 1905 AslANlaR GS 19%, Kırklarelispor 81%.
UA 1905 AslANlaR GS - Kırklarelispor 14:1