Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kekolar UA 1905 AslANlaR GS
433 Tactiek ssss
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 57
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 49.3
waardeloos Schieten uitstekend
hopeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Prlić passt de bal met de wreef. Zarifel is nu in balbezit. Zarifel geeft een hoge lob. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Keleş trapt de bal weg van het doel. Abajo speelt de bal door. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... Keleş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:1

5e minuut.
Dobek met een sublieme pass. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Abajo is nu in balbezit. Abajo draait met de bal, schiet en ... Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:2

8e minuut.
Gökalp probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prlić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Keleş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:3

11e minuut.
Prlić kopt de bal weg. Bratanek rent richting de bal. Bratanek passt de bal met de wreef. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bratanek rent richting de bal. Bratanek geeft een hoge lob. Abajo rent richting de bal. Abajo schiet op doel. Keleş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:4

15e minuut.
Uluses met een sublieme pass. Zelek geeft een lange en hoge pass. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Keleş probeert naar een medespeler te passen. Abajo kopt de bal weg. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:5

19e minuut.
Bratanek kopt de bal weg. Klungelig pakt Arun de bal. Orel is nu in balbezit. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prlić zal de hoekschop nemen. Orel krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Daar is Orel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:6

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keleş trapt de bal weg. Abajo kopt de bal weg. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel passt de bal met de wreef. Gökalp is nu in balbezit. Abajo verovert de bal door een tackle van achteren. Abajo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:7

27e minuut.
Abajo speelt de bal door. Prlić heeft problemen om de bal te vangen. Prlić passt de bal met de wreef. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:8

30e minuut.
Orel rent richting de bal. Abajo rent richting de bal. Abajo passt de bal zonder na te denken. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:9

33e minuut.
Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Keleş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Gökalp de bal. Abajo is nu in balbezit. Abajo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:10

34e minuut.
Orel is nu in balbezit. Abajo is nu in balbezit. Abajo passt de bal met de wreef. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:11

35e minuut.
Kibar speelt de bal door. Özertem bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel draait met de bal, schiet en ... Keleş bokst de bal weg.

39e minuut.
Ufuker rent richting de bal. Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:12

43e minuut.
Prlić met een sublieme pass. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek passt de bal met de wreef. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap. Keleş bokst de bal weg.

44e minuut.
Bratanek rent richting de bal. Bratanek geeft een hoge lob. Abajo is nu in balbezit. Abajo draait met de bal, schiet en ... Keleş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kekolar 77%, UA 1905 AslANlaR GS 23%.
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:13

48e minuut.
Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal zonder na te denken. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:14

48e minuut.
Kibar probeert naar een medespeler te passen. Tekerlekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bratanek kopt de bal weg. Prlić probeert de bal aan de voet te houden. Prlić geeft een lange en hoge pass. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Gökalp heeft problemen om de bal te vangen. Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Gökalp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:15

56e minuut.
Dobek rent richting de bal. Dobek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bratanek de bal. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Klungelig pakt Prlić de bal. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek met een sublieme pass. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:16

58e minuut.
Kibar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Özertem de bal. Özertem passt de bal in één keer door. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel. Keleş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Orel de bal. Keleş speelt de bal door. Zarifel kopt de bal weg. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Keleş bokst de bal weg.

66e minuut.
Orel met een sublieme pass. Abajo rent richting de bal. Abajo speelt de bal door. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Keleş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Prlić geeft de bal voor. Abajo geeft een lange en hoge pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... Keleş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Uluarslan heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Ufuker probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp geeft een lange en hoge pass. Zelek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dobek rent richting de bal. Dobek geeft een lange en hoge pass. Keleş bokst de bal weg.

74e minuut.
Gökalp kopt de bal weg. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bratanek de bal. Bratanek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Zarifel geeft de bal voor. Prlić kopt de bal weg. Abajo met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Toscalı rent richting de bal. Toscalı speelt de bal door. Daar is Uluses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Prlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlić passt de bal in één keer door. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Ufuker probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Keleş bokst de bal weg. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. Keleş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Klungelig pakt Zarifel de bal. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal zonder na te denken. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Gökalp de bal. Abajo rent richting de bal. Abajo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Geeter geeft de bal voor. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... Keleş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Zelek controleert de bal met de borst. Zelek geeft de bal voor. Gökalp kopt de bal weg. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. Keleş bokst de bal weg.

88e minuut.
Zarifel passt de bal zonder na te denken. Dobek is nu in balbezit. Dobek passt de bal in één keer door. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:17

90e minuut.
Orel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ufuker de bal onder controle te krijgen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel. Keleş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kekolar 81%, UA 1905 AslANlaR GS 19%.
Kekolar - UA 1905 AslANlaR GS 0:18