Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besiktas! Okanlıspor25
433 Yeni Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 16.8
formidable Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Uyumlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne verovert de bal door een tackle van achteren. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lulek is nu in balbezit. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek onderschept slim de pass. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Orak passt de bal met de wreef. Jakupec rent richting de bal. Jakupec passt de bal in één keer door. Lulek is nu in balbezit. Lulek schiet op doel. Açelya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Zarifel rent richting de bal. Svendsen onderschept slim de pass. Svendsen met een sublieme pass. Lulek is nu in balbezit. Lulek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Okanlıspor25 1:0

14e minuut.
Açelya met een sublieme pass. Svendsen kopt de bal weg. Zarifel is nu in balbezit. Selänne rent richting de bal. Selänne schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Svendsen passt de bal met de wreef. Daar is Jakupec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakupec geeft een lange en hoge pass. Lulek is nu in balbezit. Lulek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Okanlıspor25 2:0

23e minuut.
Lulek is nu in balbezit. Zarifel rent richting de bal. Lulek onderschept slim de pass. Lulek schiet op doel. Açelya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Okanlıspor25 3:0

29e minuut.
Orak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Svendsen met een sublieme pass. Nawałka is nu in balbezit. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Lulek is nu in balbezit. Lulek passt de bal met de wreef. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Jakupec rent richting de bal. Jakupec passt de bal met de wreef. Lulek rent richting de bal. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cwelik geeft een hoge lob. Selänne kopt de bal weg. Lulek rent richting de bal. Lulek schiet op doel. Açelya probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 29%, Okanlıspor25 71%.
Besiktas! - Okanlıspor25 3:0

47e minuut.
Jakupec rent richting de bal. Jakupec met een sublieme pass. Lulek rent richting de bal. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Okanlıspor25 4:0

48e minuut.
Uyumlu onderschept slim de pass. Uyumlu passt de bal zonder na te denken. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Lulek heeft problemen om de bal te vangen. Lulek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hoşgör kan de bal niet met de borst controleren. Jakupec onderschept slim de pass. Jakupec speelt de bal door. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Jakupec is nu in balbezit. Jakupec geeft een lange en hoge pass. Selänne is nu in balbezit. Selänne schiet op doel. Açelya probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Svendsen passt de bal zonder na te denken. Orak bereikt de bal nog maar net als eerste. Orak passt de bal zonder na te denken. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Svendsen is nu in balbezit. Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Lulek rent richting de bal. Lulek schiet op doel. Kilimci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Açelya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ünal verovert de bal door een tackle van achteren. Ünal met een sublieme pass. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Selänne heeft problemen om de bal te vangen. Selänne draait met de bal, schiet en ... Açelya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Okanlıspor25 5:0

65e minuut.
Orak bereikt de bal nog maar net als eerste. Orak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ağrıyan de bal. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zarifel is nu in balbezit. Zarifel probeert naar een medespeler te passen. Selänne is nu in balbezit. Selänne haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kilimci de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Okanlıspor25 6:0

73e minuut.
Ağrıyan passt de bal in één keer door. Selänne rent richting de bal. Selänne passt de bal met de wreef. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Okanlıspor25 7:0

82e minuut.
Nawałka met een sublieme pass. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne passt de bal met de wreef. Lulek is nu in balbezit. Lulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Okanlıspor25 8:0

88e minuut.
Jakupec is nu in balbezit. Jakupec met een sublieme pass. Daar is Zarifel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 21%, Okanlıspor25 79%.
Besiktas! - Okanlıspor25 8:0