Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okanlıspor25 Besiktas!
Normal Tactiek 433 Yeni
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Acıduymaz verovert de bal door een tackle van achteren. Acıduymaz speelt de bal door. Zarifel rent richting de bal. Selänne onderschept slim de pass. Selänne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Besiktas! 0:1

2e minuut.
Orak geeft de bal voor. Jakupec heeft problemen om de bal te vangen. Hoşgör begaat een overtreding. Hoşgör krijgt een gele kaart. Jakupec raakt geblesseerd tijdens het duel. Jakupec met een snel genomen vrije trap. Lulek kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Hoşgör verovert de bal door een tackle van achteren. Hoşgör passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Selänne de bal onder controle te krijgen. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel is nu in balbezit. Selänne begaat een overtreding. Zarifel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zarifel kan niet meer verder spelen. İbrahim komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Uyumlu is nu in balbezit. Uyumlu geeft een hoge lob. Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne haalt uit met een fantastische trap. Valibeyoğlu bokst de bal weg.

17e minuut.
Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Selänne is nu in balbezit. Lulek is nu in balbezit. Lulek haalt uit met een fantastische trap. Valibeyoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Besiktas! 0:2

20e minuut.
Nadarević geeft een hoge lob. Kilimci speelt de bal door. Hoşgör probeert de bal aan de voet te houden. Lulek rent richting de bal. Lulek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bertoli Filho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Handza komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Čilić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orak rent richting de bal. Orak passt de bal in één keer door. Selänne is nu in balbezit. Selänne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Valibeyoğlu trapt de bal weg van het doel. Daar is Svendsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Svendsen speelt de bal door. Selänne rent richting de bal. Selänne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Besiktas! 0:3

25e minuut.
Burgazlı passt de bal in één keer door. Kilimci rent richting de bal. Hoşgör is nu in balbezit. Lulek verovert de bal door een tackle van achteren. Lulek haalt uit met een fantastische trap. Valibeyoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Lulek is nu in balbezit. Lulek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Besiktas! 0:4

27e minuut.
Edipoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakupec rent richting de bal. Jakupec met een sublieme pass. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne passt de bal zonder na te denken. Lulek heeft problemen om de bal te vangen. Lulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Besiktas! 0:5

30e minuut.
Lulek is nu in balbezit. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Besiktas! 0:6

33e minuut.
Uyumlu met een sublieme pass. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen speelt de bal door. Lulek rent richting de bal. Lulek draait met de bal, schiet en ... Valibeyoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Uyumlu is nu in balbezit. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka geeft een hoge lob. Selänne rent richting de bal. Selänne haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Valibeyoğlu met een sublieme pass. Orak kopt de bal weg. Özgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okanlıspor25 86%, Besiktas! 14%.
Okanlıspor25 - Besiktas! 0:6

53e minuut.
Nawałka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamber komt het veld opgelopen. Orak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Svendsen passt de bal zonder na te denken. Ağrıyan heeft problemen om de bal te vangen. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek rent richting de bal. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Orak heeft problemen om de bal te vangen. Orak geeft een lange en hoge pass. İbrahim heeft problemen om de bal te vangen. Selänne is nu in balbezit. Selänne haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Uyumlu is nu in balbezit. Uyumlu passt de bal zonder na te denken. Hoşgör rent richting de bal. Lulek rent richting de bal. Lulek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
İbrahim controleert de bal met de borst. Jakupec rent richting de bal. Jakupec met een sublieme pass. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Svendsen is nu in balbezit. Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Selänne rent richting de bal. Selänne draait met de bal, schiet en ... Valibeyoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Svendsen passt de bal in één keer door. Jakupec rent richting de bal. Jakupec passt de bal zonder na te denken. Lulek heeft problemen om de bal te vangen. Lulek schiet op doel. Paal!

70e minuut.
Čilić kopt de bal weg. Ünal is nu in balbezit. Orak maakt een afschuwelijke overtreding. Orak krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Orak is nu in balbezit. Orak passt de bal zonder na te denken. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber is nu in balbezit. Kamber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Besiktas! 0:7

84e minuut.
Kamber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamber geeft een hoge lob. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne schiet op doel. Valibeyoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Besiktas! 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okanlıspor25 72%, Besiktas! 28%.
Okanlıspor25 - Besiktas! 0:8