Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Sofia FC Yeni iskdem
343 Tactiek hasan
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 15.8
uitmuntend Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Tan verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlara verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlara speelt de bal door. Teliz is nu in balbezit. Teliz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cora heeft problemen om de bal te vangen. Cora schiet op doel. Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 1:0

5e minuut.
Teliz rent richting de bal. Cora rent richting de bal. Teliz is nu in balbezit. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 2:0

5e minuut.
Tan probeert naar een medespeler te passen. Yağmaz is nu in balbezit. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cora rent richting de bal. Cora passt de bal zonder na te denken. Teliz rent richting de bal. Teliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 3:0

9e minuut.
Yağmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yağmaz met een sublieme pass. Cora is nu in balbezit. Daar is Cora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 4:0

11e minuut.
Artola kopt de bal weg. Kömürcü heeft problemen om de bal te vangen. Teliz onderschept slim de pass. Cora is nu in balbezit. Cora draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

13e minuut.
Olivia met een sublieme pass. Artola bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola passt de bal in één keer door. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Baltaş met een harde bal richting middenveld. Artola kopt de bal weg. Sampaolo heeft problemen om de bal te vangen. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 5:0

17e minuut.
Yurtkulu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çakıl is nu in balbezit. Cora onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cora de bal. Cora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 6:0

19e minuut.
Yemişçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cora geeft de bal voor. Teliz is nu in balbezit. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 7:0

21e minuut.
Ferlara onderschept slim de pass. Ferlara speelt de bal door. Olivia probeert naar een medespeler te passen. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 8:0

25e minuut.
Cora rent richting de bal. Cora passt de bal met de wreef. Tarkansoy heeft problemen om de bal te vangen. Teliz rent richting de bal. Teliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 9:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yemişçi met de inworp. Cora heeft problemen om de bal te vangen. Cora probeert naar een medespeler te passen. Ferlara geeft een hoge lob. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 10:0

30e minuut.
Yağmaz is nu in balbezit. Ferlara verovert de bal door een tackle van achteren. Ferlara speelt de bal door. Teliz rent richting de bal. Teliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 11:0

32e minuut.
Teliz is nu in balbezit. Sampaolo is nu in balbezit. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 12:0

33e minuut.
Teliz is nu in balbezit. Teliz passt de bal in één keer door. Cora is nu in balbezit. Teliz is nu in balbezit. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Artola kopt de bal weg. Teliz kan de bal niet met de borst controleren. Teliz passt de bal in één keer door. Cora rent richting de bal. Cora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baltaş bokst de bal weg.

36e minuut.
Ferlara passt de bal zonder na te denken. Olivia is nu in balbezit. Olivia passt de bal met de wreef. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Sampaolo probeert naar een medespeler te passen. Teliz is nu in balbezit. Cora is nu in balbezit. Cora haalt uit met een fantastische trap. Tarkansoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olivia zal de hoekschop nemen. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 13:0

40e minuut.
Olivia is nu in balbezit. Olivia geeft de bal voor. Kömürcü heeft problemen om de bal te vangen. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 14:0

41e minuut.
Yağmaz probeert naar een medespeler te passen. Çakıl is nu in balbezit. Çakıl geeft de bal voor. Olivia rent richting de bal. Olivia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz is nu in balbezit. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora schiet op doel. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 16%, Yeni iskdem 84%.
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 15:0

48e minuut.
Klungelig pakt Teliz de bal. Cora rent richting de bal. Kömürcü rent richting de bal. Teliz onderschept slim de pass. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 16:0

53e minuut.
Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora is nu in balbezit. Cora schiet op doel. Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 17:0

55e minuut.
Daar is Olivia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivia probeert naar een medespeler te passen. Artola met een sublieme pass. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Teliz rent richting de bal. Teliz passt de bal in één keer door. Cora rent richting de bal. Cora draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 18:0

59e minuut.
Vurduk verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Yemişçi met een snelle inworp. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sampaolo met een sublieme pass. Artola geeft een hoge lob. Cora kopt de bal weg. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Cora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cora passt de bal met de wreef. Olivia met een sublieme pass. Klungelig pakt Teliz de bal. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Olivia is nu in balbezit. Olivia geeft een hoge lob. Kömürcü heeft problemen om de bal te vangen. Ferlara is nu in balbezit. Ferlara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola passt de bal zonder na te denken. Teliz is nu in balbezit. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yağmaz kopt de bal weg. Daar is Yurtkulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora haalt uit met een fantastische trap. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 19:0

73e minuut.
Çakıl is nu in balbezit. Cora verovert de bal door een tackle van achteren. Cora passt de bal met de wreef. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz rent richting de bal. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora draait met de bal, schiet en ... Artola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cora rent richting de bal. Cora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Artola probeert naar een medespeler te passen. Cora is nu in balbezit. Kömürcü maakt een afschuwelijke overtreding. Kömürcü krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Cora raakt geblesseerd tijdens het duel. Artola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Tarkansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 20:0

85e minuut.
Yağmaz speelt de bal door. Tarkansoy rent richting de bal. Tarkansoy geeft een hoge lob. Olivia rent richting de bal. Olivia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Sampaolo speelt de bal door. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz passt de bal zonder na te denken. Cora rent richting de bal. Cora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 21:0

89e minuut.
Kartal passt de bal zonder na te denken. Sampaolo is nu in balbezit. Teliz rent richting de bal. Cora rent richting de bal. Cora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 22:0

90e minuut.
Tarkansoy rent richting de bal. Tarkansoy geeft een lange en hoge pass. Olivia is nu in balbezit. Olivia geeft een hoge lob. Sampaolo krijgt zijn hoofd ertegen. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Teliz is nu in balbezit. Teliz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 23%, Yeni iskdem 77%.
Levski Sofia FC - Yeni iskdem 23:0