Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni iskdem Levski Sofia FC
hasan Tactiek 343
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 42.1
waardeloos Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Olivia onderschept slim de pass. Olivia passt de bal zonder na te denken. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora is nu in balbezit. Cora draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teliz is nu in balbezit. Teliz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo probeert naar een medespeler te passen. Teliz rent richting de bal. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Artola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cora met een sublieme pass. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Sampaolo kopt de bal weg. Vurduk probeert de bal met de borst te controleren. Teliz is nu in balbezit. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:1

8e minuut.
Kartal probeert naar een medespeler te passen. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo passt de bal met de wreef. Teliz is nu in balbezit. Teliz draait met de bal, schiet en ... Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cora rent richting de bal. Cora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:2

16e minuut.
Sampaolo onderschept slim de pass. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora heeft problemen om de bal te vangen. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel. Baltaş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:3

17e minuut.
Haspolatlı rent richting de bal. Haspolatlı geeft een lange en hoge pass. Artola speelt de bal door. Teliz rent richting de bal. Teliz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Vurduk de bal. Artola bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola passt de bal zonder na te denken. Cora rent richting de bal. Cora geeft de bal voor. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Artola met een sublieme pass. Cora is nu in balbezit. Haspolatkan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haspolatkan krijgt een gele kaart. Cora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Artola neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Artola verovert de bal door een tackle van achteren. Artola passt de bal in één keer door. Teliz rent richting de bal. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sampaolo kopt de bal weg. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora is nu in balbezit. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo passt de bal in één keer door. Teliz probeert naar een medespeler te passen. Cora rent richting de bal. Cora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Teliz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tarkansoy de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yemişçi zal de hoekschop nemen. Teliz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:4

37e minuut.
Teliz is nu in balbezit. Kömürcü onderschept slim de pass. Sampaolo verovert de bal door een tackle van achteren. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Teliz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:5

43e minuut.
Yurtkulu kopt de bal weg. Artola probeert naar een medespeler te passen. Teliz is nu in balbezit. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 70%, Levski Sofia FC 30%.
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:6

47e minuut.
Cora is nu in balbezit. Sampaolo rent richting de bal. Cora rent richting de bal. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo schiet op doel. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Cora passt de bal zonder na te denken. Daar is Haspolatlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo draait met de bal, schiet en ... Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Yurtkulu geeft een lange en hoge pass. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo passt de bal met de wreef. Teliz is nu in balbezit. Teliz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cora draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Artola verovert de bal door een tackle van achteren. Artola probeert naar een medespeler te passen. Sampaolo is nu in balbezit. Sampaolo draait met de bal, schiet en ... Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Artola is nu in balbezit. Artola passt de bal met de wreef. Teliz rent richting de bal. Cora is nu in balbezit. Cora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Baltaş bokst de bal weg.

67e minuut.
Artola onderschept slim de pass. Artola passt de bal met de wreef. Olivia geeft de bal voor. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:7

68e minuut.
Yemişçi is nu in balbezit. Yemişçi passt de bal zonder na te denken. Daar is Teliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teliz draait met de bal, schiet en ... Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vurduk met een harde bal richting middenveld. Ferlara kopt de bal weg. Klungelig pakt Sampaolo de bal. Sampaolo haalt uit met een fantastische trap. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Sampaolo rent richting de bal. Sampaolo passt de bal zonder na te denken. Cora heeft problemen om de bal te vangen. Cora draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cora is nu in balbezit. Cora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:8

84e minuut.
Cora probeert de bal met de borst te controleren. Kartal is nu in balbezit. Kartal geeft een hoge lob. Sampaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampaolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:9

85e minuut.
Artola bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Teliz de bal. Teliz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:10

89e minuut.
Daar is Çakıl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü passt de bal met de wreef. Cora rent richting de bal. Cora schiet op doel. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 81%, Levski Sofia FC 19%.
Yeni iskdem - Levski Sofia FC 0:10