Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Levski Sofia FC black eagles1
343 Tactiek black
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 41.6
uitstekend Schieten goed
goed Passen matig
matig Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Teliz kan de bal niet met de borst controleren. Genç rent richting de bal. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz verovert de bal door een tackle van achteren. Teliz schiet op doel. Wawreńczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Artola probeert naar een medespeler te passen. Gatilov is nu in balbezit. Teliz is nu in balbezit. Gatilov is nu in balbezit. Gatilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - black eagles1 1:0

24e minuut.
Domide geeft een hoge lob. Ettl speelt de bal door. Gatilov kopt de bal weg. Teliz probeert de bal met de borst te controleren. Teliz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - black eagles1 2:0

29e minuut.
Olivia is nu in balbezit. de Hollanda onderschept slim de pass. de Hollanda passt de bal met de wreef. Wizard rent richting de bal. Wizard draait met de bal, schiet en ... Ettl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Ayala geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mezarcı met de inworp. Couperus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 69%, black eagles1 31%.
Levski Sofia FC - black eagles1 2:0

50e minuut.
Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç speelt de bal door. Teliz rent richting de bal. Teliz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Yemişçi geeft een lange en hoge pass. Ayala kan de bal niet met de borst controleren. Martikainen onderschept slim de pass. Martikainen haalt uit met een fantastische trap. Ettl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Wizard rent richting de bal. Wizard haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gatilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatilov passt de bal in één keer door. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - black eagles1 3:0

67e minuut.
Mezarcı met de inworp. Couperus geeft een hoge lob. Daar is Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kotewecki met een sublieme pass. Ryč bereikt de bal nog maar net als eerste. de Hollanda verovert de bal door een tackle van achteren. Martikainen is nu in balbezit. Martikainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mezarcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ayala de bal onder controle te krijgen. Ettl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Levski Sofia FC - black eagles1 3:1

83e minuut.
Leva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leva geeft een hoge lob. Ayala probeert de bal met de borst te controleren. Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen schiet op doel. Ettl bokst de bal weg.

87e minuut.
Gatilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyakmaz rent richting de bal. Gatilov maakt een afschuwelijke overtreding. Elyakmaz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Elyakmaz kan niet meer verder spelen. Sütçü komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Yemişçi rent richting de bal. Yemişçi met een sublieme pass. Kotewecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gatilov rent richting de bal. Gatilov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Levski Sofia FC 68%, black eagles1 32%.
Levski Sofia FC - black eagles1 3:1