Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kekolar Besiktas!
433 Tactiek 433 Yeni
48% Balbezit 52%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.1
waardeloos Schieten uitmuntend
hopeloos Passen goed
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Tekerlekçi is nu in balbezit. Svendsen verovert de bal door een tackle van achteren. Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Lulek is nu in balbezit. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Selänne heeft problemen om de bal te vangen. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne verovert de bal door een tackle van achteren. Selänne draait met de bal, schiet en ... Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:1

6e minuut.
Gökalp rent richting de bal. Selänne verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Selänne de bal. Lulek is nu in balbezit. Lulek schiet op doel. Keleş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Selänne rent richting de bal. Selänne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:2

7e minuut.
Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne passt de bal in één keer door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel. Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:3

12e minuut.
Čilić rent richting de bal. Čilić geeft de bal voor. Nawałka kopt de bal weg. Klungelig pakt Selänne de bal. Selänne schiet op doel. Keleş bokst de bal weg. Selänne rent richting de bal. Selänne haalt uit met een fantastische trap. Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lulek heeft problemen om de bal te vangen. Lulek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:4

13e minuut.
Orçun geeft een hoge lob. Inworp. Jakupec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Keleş trapt de bal weg van het doel. Orak bereikt de bal nog maar net als eerste. Orak passt de bal met de wreef. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Čilić passt de bal met de wreef. Svendsen is nu in balbezit. Svendsen met een sublieme pass. Daar is Lulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:5

17e minuut.
Lulek passt de bal zonder na te denken. Özertem speelt de bal door. Svendsen met een sublieme pass. Lulek is nu in balbezit. Lulek draait met de bal, schiet en ... Keleş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:6

18e minuut.
Arun rent richting de bal. Orak rent richting de bal. Orak met een sublieme pass. Selänne rent richting de bal. Selänne draait met de bal, schiet en ... Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:7

21e minuut.
Orak passt de bal in één keer door. Svendsen is nu in balbezit. Svendsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Lulek de bal. Lulek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gökalp geeft de bal voor. Inworp. Jakupec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lulek rent richting de bal. Lulek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Svendsen passt de bal met de wreef. Jakupec met een sublieme pass. Nawałka rent richting de bal. Selänne is nu in balbezit. Selänne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:8

30e minuut.
Klungelig pakt Jakupec de bal. Jakupec met een sublieme pass. Lulek rent richting de bal. Lulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:9

31e minuut.
Yazmacı rent richting de bal. Lulek onderschept slim de pass. Lulek geeft een lange en hoge pass. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:10

33e minuut.
Orçun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jakupec met een snelle inworp. Klungelig pakt Lulek de bal. Lulek schiet op doel. Keleş bokst de bal weg. Ufuker kan de bal niet met de borst controleren. Paal!

36e minuut.
Svendsen rent richting de bal. Svendsen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lulek de bal. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Selänne rent richting de bal. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka schiet op doel. Keleş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:11

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keleş met een harde bal richting middenveld. Jakupec kopt de bal weg. Daar is Lulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Özertem speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kibar de bal onder controle te krijgen. Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kekolar 89%, Besiktas! 11%.
Kekolar - Besiktas! 0:11

46e minuut.
Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek passt de bal in één keer door. Selänne is nu in balbezit. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Ufuker speelt de bal door. Jakupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec passt de bal zonder na te denken. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne draait met de bal, schiet en ... Keleş bokst de bal weg.

53e minuut.
Nawałka rent richting de bal. Ufuker begaat een overtreding. Nawałka raakt geblesseerd tijdens het duel. Orak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lulek is nu in balbezit. Lulek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Orak speelt de bal door. Klungelig pakt Selänne de bal. Nawałka rent richting de bal. Selänne is nu in balbezit. Selänne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:12

64e minuut.
Orak rent richting de bal. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka probeert naar een medespeler te passen. Lulek is nu in balbezit. Lulek draait met de bal, schiet en ... Keleş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:13

65e minuut.
Ufuker is nu in balbezit. Ufuker passt de bal zonder na te denken. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne rent richting de bal. Selänne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Selänne rent richting de bal. Ufuker begaat een overtreding. Selänne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Svendsen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:14

77e minuut.
Uluses geeft een lange en hoge pass. Svendsen met een sublieme pass. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Uluses controleert de bal met de borst. Svendsen met een sublieme pass. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:15

79e minuut.
Orak met een snelle inworp. Svendsen speelt de bal door. Daar is Ufuker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Besiktas! 0:16

83e minuut.
Tekerlekçi rent richting de bal. Jakupec onderschept slim de pass. Jakupec passt de bal zonder na te denken. Daar is Lulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kekolar 75%, Besiktas! 25%.
Kekolar - Besiktas! 0:16