Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besiktas! Kekolar
433 Yeni Tactiek 433
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
47 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 18.9
outstanding Schieten unsatisfactory
good Passen hopeless
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Orak geeft een hoge lob. Arun probeert de bal aan de voet te houden. Selänne rent richting de bal. Selänne schiet op doel. Ufuker probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Čilić heeft problemen om de bal te vangen. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen passt de bal in één keer door. Daar is Lulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Gökalp de bal onder controle te krijgen. Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Keleş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turansoy trapt de bal weg van het doel. Jakupec kopt de bal weg. Daar is Lulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Özertem probeert naar een medespeler te passen. Čilić is nu in balbezit. Čilić passt de bal in één keer door. Selänne rent richting de bal. Selänne draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Keleş met een harde bal richting middenveld. Jakupec kopt de bal weg. Lulek heeft problemen om de bal te vangen. Lulek haalt uit met een fantastische trap. Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jakupec met de inworp. Svendsen rent richting de bal. Svendsen met een sublieme pass. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ufuker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Yazmacı is nu in balbezit. Selänne verovert de bal door een tackle van achteren. Selänne probeert naar een medespeler te passen. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jakupec passt de bal met de wreef. Selänne is nu in balbezit. Selänne passt de bal zonder na te denken. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Kekolar 1:0

24e minuut.
Orak passt de bal in één keer door. Uluses heeft problemen om de bal te vangen. Selänne rent richting de bal. Selänne draait met de bal, schiet en ... Keleş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Kekolar 2:0

26e minuut.
Selänne is nu in balbezit. Selänne passt de bal zonder na te denken. Lulek rent richting de bal. Lulek schiet op doel. Gökalp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tekerlekçi rent richting de bal. Svendsen verovert de bal door een tackle van achteren. Svendsen passt de bal in één keer door. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Svendsen onderschept slim de pass. Svendsen probeert naar een medespeler te passen. Selänne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Orçun geeft een hoge lob. Inworp. Jakupec met de inworp. Lulek is nu in balbezit. Lulek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Nawałka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orak bereikt de bal nog maar net als eerste. Orak met een sublieme pass. Selänne is nu in balbezit. Selänne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Kekolar 3:0

33e minuut.
Daar is Nawałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selänne is nu in balbezit. Selänne probeert naar een medespeler te passen. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Keleş trapt de bal weg. Özertem probeert naar een medespeler te passen. Jakupec speelt de bal door. Lulek rent richting de bal. Lulek draait met de bal, schiet en ... Keleş bokst de bal weg.

39e minuut.
Nadarević geeft een hoge lob. Selänne kopt de bal weg. Klungelig pakt Gökalp de bal. Lulek rent richting de bal. Lulek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Uluarslan geeft de bal voor. Čilić is nu in balbezit. Čilić geeft de bal voor. Daar is Lulek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Kekolar 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 18%, Kekolar 82%.
Besiktas! - Kekolar 4:0

48e minuut.
Yazmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Nawałka rent richting de bal. Nawałka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gökalp de bal. Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Selänne haalt uit met een fantastische trap. Gökalp probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orak neemt de hoekschop. Selänne springt en kopt de bal. Keleş bokst de bal weg. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Kekolar 5:0

63e minuut.
Orak onderschept slim de pass. Orak probeert naar een medespeler te passen. Lulek heeft problemen om de bal te vangen. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne schiet op doel. Keleş bokst de bal weg.

65e minuut.
Ufuker rent richting de bal. Ufuker geeft een lange en hoge pass. Jakupec kopt de bal weg. Lulek is nu in balbezit. Lulek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Gökalp met een harde bal richting middenveld. Svendsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Lulek de bal. Lulek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses is nu in balbezit. Nawałka verovert de bal door een tackle van achteren. Selänne is nu in balbezit. Selänne schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Svendsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen passt de bal zonder na te denken. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek is nu in balbezit. Lulek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Kekolar 6:0

73e minuut.
Orak is nu in balbezit. Orak probeert naar een medespeler te passen. Nawałka heeft problemen om de bal te vangen. Selänne is nu in balbezit. Selänne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Arun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ufuker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka schiet op doel. Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ufuker geeft een lange en hoge pass. Inworp. Čilić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nawałka probeert de bal met de borst te controleren. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Keleş bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Kekolar 7:0

81e minuut.
Arun geeft de bal voor. Yazmacı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne haalt uit met een fantastische trap. Keleş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Kekolar 8:0

82e minuut.
Orak rent richting de bal. Orak passt de bal met de wreef. Daar is Uluses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne schiet op doel. Keleş bokst de bal weg. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - Kekolar 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 20%, Kekolar 80%.
Besiktas! - Kekolar 9:0