Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okanlıspor25 UA 1905 AslANlaR GS
Normal Tactiek ssss
33% Balbezit 67%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Orel rent richting de bal. Abajo rent richting de bal. Abajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:1

4e minuut.
Abajo geeft de bal voor. Klungelig pakt Kilimci de bal. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:2

9e minuut.
Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo rent richting de bal. Abajo passt de bal met de wreef. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek is nu in balbezit. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Öztekeci neemt de hoekschop. Daar is Zarifel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abajo rent richting de bal. Abajo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:3

11e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Orel controleert de bal met de borst. Orel draait met de bal, schiet en ... Açelya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:4

11e minuut.
Klungelig pakt Acıduymaz de bal. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:5

14e minuut.
Daar is Kilimci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abajo geeft een lange en hoge pass. Özgenç heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ünal rent richting de bal. Öztekeci onderschept slim de pass. Öztekeci geeft een lange en hoge pass. Orel controleert de bal met de borst. Orel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Abajo is nu in balbezit. Hoşgör verovert de bal door een tackle van achteren. Palm speelt de bal door. Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dobek passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Palm de bal onder controle te krijgen. Öztekeci rent richting de bal. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Orel heeft problemen om de bal te vangen. Kilimci onderschept slim de pass. Bratanek onderschept slim de pass. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo schiet op doel. Açelya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:6

25e minuut.
Orel is nu in balbezit. Abajo rent richting de bal. Orel rent richting de bal. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:7

28e minuut.
Öztekeci met een snelle inworp. Uyumlu is nu in balbezit. Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek geeft een hoge lob. Abajo rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobek zal de hoekschop nemen. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

30e minuut.
Montvai verovert de bal door een tackle van achteren. Montvai probeert naar een medespeler te passen. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. Kilimci probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Öztekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztekeci geeft de bal voor. Abajo is nu in balbezit. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel. Paal! Kilimci rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:8

45e minuut.
Burgazlı met een sublieme pass. Daar is Acıduymaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel onderschept slim de pass. Orel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kilimci de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okanlıspor25 81%, UA 1905 AslANlaR GS 19%.
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:8

49e minuut.
Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft een hoge lob. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. Açelya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:9

55e minuut.
Abajo kan de bal niet met de borst controleren. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Orel schiet op doel. Açelya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:10

56e minuut.
Bratanek passt de bal in één keer door. Palm is nu in balbezit. Palm passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abajo de bal. Abajo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. Açelya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:11

62e minuut.
Klungelig pakt Abajo de bal. Hoşgör rent richting de bal. Dobek onderschept slim de pass. Dobek met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Abajo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek passt de bal in één keer door. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kitapçıoğlu passt de bal met de wreef. Öztekeci rent richting de bal. Öztekeci geeft een hoge lob. Orel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dobek met een sublieme pass. Abajo probeert de bal met de borst te controleren. Abajo passt de bal zonder na te denken. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Açelya trapt de bal weg. Abajo kopt de bal weg. Orel rent richting de bal. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Burgazlı heeft problemen om de bal te vangen. Palm is nu in balbezit. Palm speelt de bal door. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:12

79e minuut.
Zarifel heeft problemen om de bal te vangen. Palm bereikt de bal nog maar net als eerste. Palm probeert naar een medespeler te passen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Abajo is nu in balbezit. Abajo met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Açelya maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:13

83e minuut.
Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bratanek de bal. Bratanek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ağrıyan de bal onder controle te krijgen. Açelya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:14

85e minuut.
Inworp. Kitapçıoğlu met een snelle inworp. Bratanek geeft een hoge lob. Orel kan de bal niet met de borst controleren. Orel schiet op doel. Açelya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ağrıyan trapt de bal weg. Klungelig pakt Burgazlı de bal. Palm geeft een lange en hoge pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. Açelya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:15

90e minuut.
Orel passt de bal in één keer door. Bratanek rent richting de bal. Bratanek geeft de bal voor. Abajo rent richting de bal. Abajo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okanlıspor25 84%, UA 1905 AslANlaR GS 16%.
Okanlıspor25 - UA 1905 AslANlaR GS 0:16