Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UA 1905 AslANlaR GS Okanlıspor25
ssss Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
52 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 15.6
uitstekend Schieten slecht
solide Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Özgenç rent richting de bal. Özgenç geeft een lange en hoge pass. Zoletić kopt de bal weg. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Valibeyoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Toscalı speelt de bal door. Zelek rent richting de bal. Zelek passt de bal in één keer door. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Zelek met een sublieme pass. Zoletić met een sublieme pass. Ağrıyan is nu in balbezit. Orel onderschept slim de pass. Orel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valibeyoğlu met een harde bal richting middenveld. Abajo kopt de bal weg. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 1:0

12e minuut.
Prlić rent richting de bal. Prlić passt de bal met de wreef. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek passt de bal met de wreef. Orel is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 2:0

16e minuut.
Uyumlu met een sublieme pass. Burgazlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zoletić. Zoletić krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Orel rent richting de bal. Bratanek is nu in balbezit. Orel is nu in balbezit. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel passt de bal zonder na te denken. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 3:0

25e minuut.
Montvai is nu in balbezit. Acıduymaz verovert de bal door een tackle van achteren. Acıduymaz speelt de bal door. Burgazlı rent richting de bal. Burgazlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Prlić passt de bal met de wreef. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal met de wreef. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Orel passt de bal zonder na te denken. Kilimci onderschept slim de pass. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Valibeyoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 4:0

31e minuut.
Klungelig pakt Hoşgör de bal. Abajo geeft een lange en hoge pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap. Ağrıyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft een hoge lob. Daar is Kilimci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valibeyoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Orel de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 5:0

34e minuut.
Ağrıyan trapt de bal weg van het doel. Prlić rent richting de bal. Prlić geeft een hoge lob. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Ağrıyan is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dobek geeft de bal voor. Kilimci kopt de bal weg. Daar is Ağrıyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 6:0

36e minuut.
Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel haalt uit met een fantastische trap. Kilimci probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo schiet op doel. Valibeyoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Prlić is nu in balbezit. Prlić geeft een lange en hoge pass. Abajo krijgt zijn hoofd ertegen. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Orel met een sublieme pass. Prlić rent richting de bal. Özgenç is nu in balbezit. Bratanek onderschept slim de pass. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Abajo geeft de bal voor. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek geeft een lange en hoge pass. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UA 1905 AslANlaR GS 22%, Okanlıspor25 78%.
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 7:0

46e minuut.
Klungelig pakt Uyumlu de bal. Uyumlu passt de bal met de wreef. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... Valibeyoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Valibeyoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 8:0

49e minuut.
Geeter probeert naar een medespeler te passen. Prlić rent richting de bal. Prlić geeft een lange en hoge pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 9:0

52e minuut.
Abajo probeert naar een medespeler te passen. Orel rent richting de bal. Orel probeert naar een medespeler te passen. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 10:0

54e minuut.
Prlić probeert naar een medespeler te passen. Dobek rent richting de bal. Dobek geeft de bal voor. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 11:0

57e minuut.
Prlić geeft de bal voor. Orel is nu in balbezit. Orel geeft een hoge lob. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 12:0

59e minuut.
Inworp. Prlić met een snelle inworp. Uyumlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek onderschept slim de pass. Bratanek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Bratanek passt de bal in één keer door. Abajo speelt de bal door. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Kilimci probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 13:0

61e minuut.
Zarifel komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Edipoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Abajo de bal. Abajo probeert naar een medespeler te passen. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bratanek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal zonder na te denken. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Prlić rent richting de bal. Prlić met een sublieme pass. Bratanek heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek geeft een lange en hoge pass. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Valibeyoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 14:0

68e minuut.
Uyumlu passt de bal met de wreef. Kilimci rent richting de bal. Kilimci geeft de bal voor. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Prlić is nu in balbezit. Prlić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bratanek de bal. Bratanek geeft de bal voor. Abajo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 15:0

71e minuut.
Bratanek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Orel de bal. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 16:0

73e minuut.
Kilimci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abajo geeft een hoge lob. Orel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Orel geeft een lange en hoge pass. Montvai kopt de bal weg. Zarifel probeert naar een medespeler te passen. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel. Valibeyoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 17:0

76e minuut.
Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft een lange en hoge pass. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 18:0

79e minuut.
Prlić met een sublieme pass. Abajo rent richting de bal. Abajo passt de bal zonder na te denken. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Uyumlu rent richting de bal. Prlić verovert de bal door een tackle van achteren. Prlić passt de bal in één keer door. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Abajo rent richting de bal. Abajo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 19:0

83e minuut.
Abajo rent richting de bal. Abajo met een sublieme pass. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 20:0

84e minuut.
Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek met een sublieme pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel. Valibeyoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 21:0

85e minuut.
Prlić heeft problemen om de bal te vangen. Prlić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kilimci de bal. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Paal! Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Valibeyoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 22:0

87e minuut.
Prlić is nu in balbezit. Prlić geeft de bal voor. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Valibeyoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 23:0

89e minuut.
Prlić verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft een hoge lob. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UA 1905 AslANlaR GS 21%, Okanlıspor25 79%.
UA 1905 AslANlaR GS - Okanlıspor25 23:0