Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besiktas! black eagles1
433 Yeni Tactiek black
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 42.8
very good Schieten adequate
good Passen adequate
average Verdedigen very good


4e minuut.
Jakupec is nu in balbezit. Daar is Jakupec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakupec probeert naar een medespeler te passen. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek schiet op doel. Wawreńczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - black eagles1 1:0

24e minuut.
Svendsen onderschept slim de pass. Svendsen geeft de bal voor. Selänne is nu in balbezit. Selänne schiet op doel. Wawreńczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - black eagles1 2:0

30e minuut.
Daar is Martikainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martikainen schiet op doel. Bertoli Filho probeert de bal aan de voet te houden. de Hollanda geeft een hoge lob. Wizard krijgt zijn hoofd ertegen. Turansoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mezarcı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Couperus de bal onder controle te krijgen. Couperus speelt de bal door. Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Martikainen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 50%, black eagles1 50%.
Besiktas! - black eagles1 2:0

48e minuut.
Martikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Svendsen begaat een overtreding. Martikainen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domide zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. de Hollanda bereikt de bal nog maar net als eerste. de Hollanda geeft de bal voor. Wizard maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Domide probeert naar een medespeler te passen. de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wizard de bal. Wizard draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Domide controleert de bal met de borst. Domide passt de bal zonder na te denken. de Hollanda speelt de bal door. Couperus is nu in balbezit. Couperus haalt uit met een fantastische trap. Paal! Martikainen rent richting de bal. Martikainen schiet op doel. Turansoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Couperus de bal onder controle te krijgen. Nawałka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Domide neemt vlug de vrije trap. Martikainen rent richting de bal. Martikainen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Lulek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kotewecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Martikainen rent richting de bal. Martikainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Besiktas! - black eagles1 2:1

76e minuut.
Domide raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sütçü komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besiktas! 65%, black eagles1 35%.
Besiktas! - black eagles1 2:1