Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
black eagles1 Besiktas!
black Tactiek 433 Yeni
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
41.6 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten excellent
average Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Svendsen speelt de bal door. Orak controleert de bal met de borst. de Hollanda onderschept slim de pass. de Hollanda geeft een lange en hoge pass. Wizard krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Elyakmaz rent richting de bal. Lulek verovert de bal door een tackle van achteren. Lulek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Couperus met een sublieme pass. de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda speelt de bal door. Wizard rent richting de bal. Wizard draait met de bal, schiet en ... Turansoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Besiktas! 1:0

13e minuut.
Domide onderschept slim de pass. Domide met een sublieme pass. Martikainen rent richting de bal. Martikainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Besiktas! 2:0

16e minuut.
Jakupec is nu in balbezit. Jakupec speelt de bal door. Selänne rent richting de bal. Selänne draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Besiktas! 2:1

19e minuut.
Jakupec geeft een hoge lob. Lulek kopt de bal weg. Selänne is nu in balbezit. Selänne draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Orak met de inworp. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka passt de bal zonder na te denken. Selänne bereikt de bal nog maar net als eerste. Selänne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Klungelig pakt Bertoli Filho de bal. Martikainen is nu in balbezit. Nadarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard onderschept slim de pass. Wizard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cwelik passt de bal zonder na te denken. Jakupec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupec geeft een lange en hoge pass. Daar is Nawałka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Wawreńczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Mezarcı rent richting de bal. Jakupec verovert de bal door een tackle van achteren. Jakupec passt de bal in één keer door. Selänne is nu in balbezit. Selänne haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Svendsen rent richting de bal. Svendsen geeft een lange en hoge pass. Selänne is nu in balbezit. Selänne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
black eagles1 - Besiktas! 2:2

44e minuut.
Leva geeft een lange en hoge pass. de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda geeft de bal voor. Wizard krijgt zijn hoofd ertegen. Turansoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Besiktas! 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black eagles1 52%, Besiktas! 48%.
black eagles1 - Besiktas! 3:2

73e minuut.
Čilić onderschept slim de pass. Čilić speelt de bal door. Nadarević bereikt de bal nog maar net als eerste. Couperus verovert de bal door een tackle van achteren. Couperus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Mezarcı speelt de bal door. Couperus rent richting de bal. Couperus passt de bal met de wreef. de Hollanda rent richting de bal. de Hollanda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
de Hollanda passt de bal met de wreef. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki geeft een lange en hoge pass. Wizard bereikt de bal nog maar net als eerste. Wizard geeft een hoge lob. Turansoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
de Hollanda neemt de hoekschop. Cwelik rent richting de bal. Wizard onderschept slim de pass. Wizard haalt uit met een fantastische trap. Turansoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
black eagles1 - Besiktas! 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: black eagles1 48%, Besiktas! 52%.
black eagles1 - Besiktas! 4:2