Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kekolar Levski Sofia FC
433 Tactiek 343
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
4 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 42.7
waardeloos Schieten formidabel
hopeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Cora raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Genç komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Sampaolo geeft de bal voor. Ufuker bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç is nu in balbezit. Genç haalt uit met een fantastische trap. Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Levski Sofia FC 0:1

13e minuut.
Genç passt de bal in één keer door. Ufuker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teliz. Teliz krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Artola bereikt de bal nog maar net als eerste. Artola speelt de bal door. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç schiet op doel. Keleş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Levski Sofia FC 0:2

15e minuut.
Orçun rent richting de bal. Sampaolo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orçun. Sampaolo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sampaolo kan niet meer verder spelen. Holenda komt het veld opgelopen. Yemişçi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Teliz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Keleş met een harde bal richting middenveld. Genç kopt de bal weg. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ferlara probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ryč de bal onder controle te krijgen. Arun is nu in balbezit. Olivia verovert de bal door een tackle van achteren. Olivia geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ferlara rent richting de bal. Artola rent richting de bal. Artola geeft een hoge lob. Teliz rent richting de bal. Teliz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Teliz is nu in balbezit. Teliz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gökalp de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olivia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel. Keleş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Levski Sofia FC 0:3

32e minuut.
Tekerlekçi kopt de bal weg. Genç speelt de bal door. Teliz rent richting de bal. Holenda is nu in balbezit. Holenda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Keleş met een harde bal richting middenveld. Artola kopt de bal weg. Teliz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Teliz schiet op doel. Keleş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Yemişçi rent richting de bal. Yemişçi passt de bal zonder na te denken. Artola probeert naar een medespeler te passen. Holenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Holenda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Yazmacı kopt de bal weg. Portuga kan de bal niet met de borst controleren. Portuga geeft een hoge lob. Kibar rent richting de bal. Kibar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gökalp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yemişçi met de inworp. Genç controleert de bal met de borst. Genç draait met de bal, schiet en ... Keleş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Levski Sofia FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kekolar 81%, Levski Sofia FC 19%.
Kekolar - Levski Sofia FC 0:4

51e minuut.
Holenda passt de bal met de wreef. Genç is nu in balbezit. Genç met een sublieme pass. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz schiet op doel. Keleş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara passt de bal met de wreef. Holenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Holenda schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ufuker de bal onder controle te krijgen. Keleş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Teliz kopt de bal weg. Klungelig pakt Holenda de bal. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç haalt uit met een fantastische trap. Keleş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Levski Sofia FC 0:5

61e minuut.
Holenda kopt de bal weg. Genç rent richting de bal. Teliz rent richting de bal. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Uluses is nu in balbezit. Uluses geeft een lange en hoge pass. Genç geeft de bal voor. Teliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Levski Sofia FC 0:6

65e minuut.
Ferlara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferlara speelt de bal door. Artola met een sublieme pass. Olivia is nu in balbezit. Olivia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Olivia rent richting de bal. Olivia passt de bal zonder na te denken. Holenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel. Keleş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Levski Sofia FC 0:7

71e minuut.
Uluarslan met een sublieme pass. Artola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Teliz de bal. Genç is nu in balbezit. Genç schiet op doel. Keleş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Genç is nu in balbezit. Genç geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Keleş bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Uluarslan kopt de bal weg. Klungelig pakt Artola de bal. Artola met een sublieme pass. Teliz rent richting de bal. Teliz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Keleş trapt de bal weg van het doel. Artola kopt de bal weg. Holenda rent richting de bal. Yemişçi geeft de bal voor. Teliz rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Levski Sofia FC 0:8

79e minuut.
Yemişçi met de inworp. Genç controleert de bal met de borst. Genç met een sublieme pass. Teliz is nu in balbezit. Teliz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Artola passt de bal in één keer door. Genç is nu in balbezit. Genç passt de bal met de wreef. Teliz heeft problemen om de bal te vangen. Teliz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Artola passt de bal in één keer door. Yemişçi rent richting de bal. Holenda rent richting de bal. Genç rent richting de bal. Genç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Artola kopt de bal weg. Genç bereikt de bal nog maar net als eerste. Genç passt de bal zonder na te denken. Teliz is nu in balbezit. Teliz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kekolar - Levski Sofia FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kekolar 81%, Levski Sofia FC 19%.
Kekolar - Levski Sofia FC 0:9