Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babil United Okanlıspor25
Binbeşyüz Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 15.5
solide Schieten slecht
zwak Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Oltun geeft een lange en hoge pass. Ağrıyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula onderschept slim de pass. Yula schiet op doel. Açelya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Okanlıspor25 1:0

6e minuut.
Demirçetin met een snelle inworp. Korol is nu in balbezit. Korol geeft een hoge lob. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ... Açelya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Płonowski onderschept slim de pass. Płonowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hoşgör de bal. Erkan is nu in balbezit. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Erkan is nu in balbezit. Erkan passt de bal in één keer door. Kĺč geeft de bal voor. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Açelya bokst de bal weg.

14e minuut.
Oltun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol passt de bal in één keer door. Yula rent richting de bal. Yula haalt uit met een fantastische trap. Açelya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Uyumlu kopt de bal weg. Demirçetin is nu in balbezit. Demirçetin passt de bal zonder na te denken. Yula is nu in balbezit. Yula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Erkan is nu in balbezit. Kilimci is nu in balbezit. Erkan onderschept slim de pass. Erkan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yula is nu in balbezit. Yula schiet op doel. Açelya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kilimci heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Okanlıspor25 2:0

23e minuut.
Demirçetin speelt de bal door. Korol is nu in balbezit. Korol met een sublieme pass. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ağrıyan geeft de bal voor. Inworp. Bodrogi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erkan is nu in balbezit. Erkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kilimci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kĺč met de inworp. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Kelek met een snelle inworp. Yula is nu in balbezit. Uyumlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korol legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Okanlıspor25 3:0

34e minuut.
Kilimci rent richting de bal. Korol onderschept slim de pass. Korol passt de bal met de wreef. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula schiet op doel. Açelya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Uyumlu rent richting de bal. Korol verovert de bal door een tackle van achteren. Korol speelt de bal door. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarifel onderschept slim de pass. Bodrogi rent richting de bal. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Okanlıspor25 4:0

40e minuut.
Zarifel rent richting de bal. Kĺč verovert de bal door een tackle van achteren. Kĺč geeft een hoge lob. Yula is nu in balbezit. Yula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Okanlıspor25 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 14%, Okanlıspor25 86%.
Babil United - Okanlıspor25 5:0

49e minuut.
Ağrıyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kĺč met een snelle inworp. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula draait met de bal, schiet en ... Açelya bokst de bal weg.

52e minuut.
Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula geeft de bal voor. Korol rent richting de bal. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Erkan onderschept slim de pass. Erkan geeft de bal voor. Uyumlu verovert de bal door een tackle van achteren. Demirçetin is nu in balbezit. Demirçetin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Erkan rent richting de bal. Korol met een sublieme pass. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula haalt uit met een fantastische trap. Erkan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Edipoğlu is nu in balbezit. Kĺč verovert de bal door een tackle van achteren. Kĺč met een sublieme pass. Erkan met een sublieme pass. Kĺč geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kĺč kopt de bal weg. Korol is nu in balbezit. Korol passt de bal met de wreef. Yula rent richting de bal. Yula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yula is nu in balbezit. Yula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Korol rent richting de bal. Korol passt de bal met de wreef. Özgenç is nu in balbezit. Yula onderschept slim de pass. Yula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kĺč probeert naar een medespeler te passen. Bodrogi is nu in balbezit. Bodrogi met een sublieme pass. Yula rent richting de bal. Yula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Zarifel controleert de bal met de borst. Korol met een sublieme pass. Klungelig pakt Ağrıyan de bal. Yula verovert de bal door een tackle van achteren. Yula draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Okanlıspor25 6:0

81e minuut.
Zarifel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol onderschept slim de pass. Korol speelt de bal door. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Cankurtaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cankurtaran geeft de bal voor. Daar is Erkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kĺč rent richting de bal. Kĺč geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Bodrogi passt de bal in één keer door. Demirçetin speelt de bal door. Korol met een sublieme pass. Daar is Erkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkan draait met de bal, schiet en ... Açelya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Korol rent richting de bal. Korol geeft een lange en hoge pass. Yula is nu in balbezit. Yula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babil United - Okanlıspor25 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babil United 17%, Okanlıspor25 83%.
Babil United - Okanlıspor25 7:0