Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okanlıspor25 Babil United
Normal Tactiek Binbeşyüz
35% Balbezit 65%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 39.8
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen solide


4e minuut.
Cankurtaran geeft de bal voor. Yula is nu in balbezit. Özgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula onderschept slim de pass. Yula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Erkan rent richting de bal. Erkan met een sublieme pass. Korol speelt de bal door. Yula kan de bal niet met de borst controleren. Yula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Babil United 0:1

13e minuut.
Özgenç is nu in balbezit. Yula verovert de bal door een tackle van achteren. Yula speelt de bal door. Erkan is nu in balbezit. Erkan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Açelya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Zarifel de bal. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Acıduymaz kopt de bal weg. Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin geeft de bal voor. Daar is Özgenç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yula geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Yula draait met de bal, schiet en ... Ağrıyan probeert de bal aan de voet te houden. Özgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula rent richting de bal. Yula schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bodrogi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Korol de bal. Korol passt de bal zonder na te denken. Yula rent richting de bal. Yula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Demirçetin onderschept slim de pass. Demirçetin met een sublieme pass. Korol bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol met een sublieme pass. Erkan rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Demirçetin met een sublieme pass. Erkan is nu in balbezit. Ağrıyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yula onderschept slim de pass. Yula haalt uit met een fantastische trap. Açelya probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Bodrogi speelt de bal door. Korol is nu in balbezit. Korol met een sublieme pass. Klungelig pakt Yula de bal. Yula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin met een sublieme pass. Erkan rent richting de bal. Erkan draait met de bal, schiet en ... Ağrıyan probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Açelya geeft een lange en hoge pass. Kelek kopt de bal weg. Klungelig pakt Zarifel de bal. Yula rent richting de bal. Yula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okanlıspor25 77%, Babil United 23%.
Okanlıspor25 - Babil United 0:1

46e minuut.
Korol verovert de bal door een tackle van achteren. Korol probeert naar een medespeler te passen. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ... Ağrıyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Yula is nu in balbezit. Korol is nu in balbezit. Yula bereikt de bal nog maar net als eerste. Korol is nu in balbezit. Korol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Korol is nu in balbezit. Korol met een sublieme pass. Daar is Kilimci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erkan rent richting de bal. Erkan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Babil United 0:2

52e minuut.
Demirçetin passt de bal in één keer door. Korol is nu in balbezit. Korol passt de bal met de wreef. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Korol probeert naar een medespeler te passen. Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin speelt de bal door. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ... Açelya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Babil United 0:3

62e minuut.
Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin met een sublieme pass. Yula is nu in balbezit. Yula haalt uit met een fantastische trap. Açelya werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Erkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erkan haalt uit met een fantastische trap. Açelya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Babil United 0:4

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Açelya niet meer kan verder spelen. Valibeyoğlu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Erkan speelt de bal door. Korol speelt de bal door. Yula rent richting de bal. Yula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Babil United 0:5

79e minuut.
Bodrogi is nu in balbezit. Bodrogi passt de bal met de wreef. Korol probeert naar een medespeler te passen. Yula rent richting de bal. Yula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okanlıspor25 - Babil United 0:6

85e minuut.
Bodrogi onderschept slim de pass. Bodrogi met een sublieme pass. Demirçetin speelt de bal door. Yula is nu in balbezit. Yula haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Demirçetin met een sublieme pass. Daar is Yula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yula passt de bal zonder na te denken. Erkan rent richting de bal. Erkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kilimci is nu in balbezit. Kilimci geeft een lange en hoge pass. Kelek kopt de bal weg. Yula rent richting de bal. Yula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okanlıspor25 87%, Babil United 13%.
Okanlıspor25 - Babil United 0:6