Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UA 1905 AslANlaR GS Yeni iskdem
ssss Tactiek hasan
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
41 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 15.2
uitstekend Schieten waardeloos
goed Passen slecht
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Kartal geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobek met een snelle inworp. Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zelek geeft de bal voor. Vurduk onderschept slim de pass. Çakıl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Zarifel de bal. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal met de wreef. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Prlić met een snelle inworp. Bratanek geeft een hoge lob. Abajo is nu in balbezit. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Orel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kömürcü is nu in balbezit. Orel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orel krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Kitapçıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kitapçıoğlu passt de bal met de wreef. Abajo met een sublieme pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek passt de bal in één keer door. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel. Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 1:0

19e minuut.
Tarkansoy geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prlić met een snelle inworp. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Abajo speelt de bal door. Bratanek rent richting de bal. Bratanek passt de bal in één keer door. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Tarkansoy geeft de bal voor. Inworp. Prlić met een snelle inworp. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Orel springt en kopt de bal. Baltaş bokst de bal weg. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 2:0

26e minuut.
Zarifel rent richting de bal. Tan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zarifel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zelek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 3:0

27e minuut.
Kitapçıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitapçıoğlu passt de bal met de wreef. Prlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlić geeft een hoge lob. Orel heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Tan rent richting de bal. Kitapçıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kitapçıoğlu passt de bal in één keer door. Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Tan kopt de bal weg. Klungelig pakt Bratanek de bal. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 4:0

35e minuut.
Prlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlić probeert naar een medespeler te passen. Abajo met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orel is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel passt de bal in één keer door. Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bratanek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tarkansoy de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Daar is Orel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo passt de bal in één keer door. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 5:0

44e minuut.
Prlić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Orel de bal. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Tarkansoy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prlić zal de hoekschop nemen. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Tarkansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prlić zal de hoekschop nemen. Bratanek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UA 1905 AslANlaR GS 25%, Yeni iskdem 75%.
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 5:0

47e minuut.
Yağmaz rent richting de bal. Zelek verovert de bal door een tackle van achteren. Zelek geeft een lange en hoge pass. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Prlić controleert de bal met de borst. Prlić geeft een lange en hoge pass. Abajo kopt de bal weg. Klungelig pakt Orel de bal. Orel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Orel rent richting de bal. Orel passt de bal in één keer door. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Abajo geeft de bal voor. Bratanek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Abajo passt de bal zonder na te denken. Zelek heeft problemen om de bal te vangen. Zelek met een sublieme pass. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 6:0

62e minuut.
Yurtkulu controleert de bal met de borst. Kitapçıoğlu geeft de bal voor. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 7:0

65e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Bratanek geeft een lange en hoge pass. Daar is Orel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo haalt uit met een fantastische trap. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 8:0

66e minuut.
Orel controleert de bal met de borst. Kömürcü is nu in balbezit. Orel onderschept slim de pass. Orel draait met de bal, schiet en ... Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 9:0

68e minuut.
Orel controleert de bal met de borst. Tarkansoy verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkansoy geeft een lange en hoge pass. Zelek kan de bal niet met de borst controleren. Zelek geeft een lange en hoge pass. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Prlić passt de bal met de wreef. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek probeert naar een medespeler te passen. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 10:0

78e minuut.
Kömürcü passt de bal in één keer door. Prlić is nu in balbezit. Prlić geeft een hoge lob. Orel springt en kopt de bal. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 11:0

80e minuut.
Orel rent richting de bal. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek speelt de bal door. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wojnarowski trapt de bal weg van het doel. Abajo kopt de bal weg. Bratanek met een sublieme pass. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Prlić rent richting de bal. Prlić geeft de bal voor. Daar is Haspolatkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prlić geeft de bal voor. Abajo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Yağmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarifel kopt de bal weg. Haspolatlı heeft problemen om de bal te vangen. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UA 1905 AslANlaR GS 21%, Yeni iskdem 79%.
UA 1905 AslANlaR GS - Yeni iskdem 11:0