Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeni iskdem UA 1905 AslANlaR GS
hasan Tactiek ssss
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 46
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 46.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Yurtkulu controleert de bal met de borst. Abajo rent richting de bal. Abajo passt de bal met de wreef. Dobek geeft de bal voor. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Montvai geeft een lange en hoge pass. Daar is Tarkansoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:1

5e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Orel rent richting de bal. Bratanek is nu in balbezit. Orel is nu in balbezit. Orel draait met de bal, schiet en ... Baltaş bokst de bal weg. Bratanek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:2

6e minuut.
Haspolatkan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Prlić met een snelle inworp. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Abajo passt de bal met de wreef. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Prlić de bal. Prlić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Prlić met een sublieme pass. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek heeft problemen om de bal te vangen. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... Baltaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:3

14e minuut.
Dobek passt de bal zonder na te denken. Abajo rent richting de bal. Abajo speelt de bal door. Orel rent richting de bal. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:4

17e minuut.
Prlić met een snelle inworp. Bratanek met een sublieme pass. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo schiet op doel. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:5

18e minuut.
Dobek passt de bal zonder na te denken. Abajo is nu in balbezit. Abajo met een sublieme pass. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Orel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tarkansoy de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prlić zal de hoekschop nemen. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Yağmaz is nu in balbezit. Abajo verovert de bal door een tackle van achteren. Abajo passt de bal in één keer door. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:6

27e minuut.
Yağmaz passt de bal met de wreef. Bratanek heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek passt de bal in één keer door. Prlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlić geeft een hoge lob. Baltaş bokst de bal weg. Orel is nu in balbezit. Orel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:7

31e minuut.
Klungelig pakt Çakıl de bal. Zoletić verovert de bal door een tackle van achteren. Zoletić passt de bal zonder na te denken. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bratanek probeert naar een medespeler te passen. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Kömürcü bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel onderschept slim de pass. Orel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kömürcü is nu in balbezit. Orel onderschept slim de pass. Orel probeert naar een medespeler te passen. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarkansoy trapt de bal weg. Bratanek kopt de bal weg. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:8

35e minuut.
Daar is Yağmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abajo met een sublieme pass. Bratanek rent richting de bal. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vurduk trapt de bal weg. Abajo kopt de bal weg. Bratanek heeft problemen om de bal te vangen. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Bratanek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prlić is nu in balbezit. Bratanek probeert naar een medespeler te passen. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:9

42e minuut.
Daar is Zelek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelek geeft een hoge lob. Yağmaz probeert de bal aan de voet te houden. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abajo is nu in balbezit. Abajo haalt uit met een fantastische trap. Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:10

44e minuut.
Bratanek rent richting de bal. Bratanek passt de bal met de wreef. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 83%, UA 1905 AslANlaR GS 17%.
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:10

50e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Daar is Orel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel passt de bal zonder na te denken. Abajo is nu in balbezit. Abajo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dobek zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Orel de bal. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel draait met de bal, schiet en ... Baltaş bokst de bal weg.

51e minuut.
Abajo rent richting de bal. Abajo geeft de bal voor. Klungelig pakt Bratanek de bal. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:11

57e minuut.
Kartal heeft problemen om de bal te vangen. Dobek rent richting de bal. Dobek speelt de bal door. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Haspolatkan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prlić met de inworp. Bratanek geeft de bal voor. Orel maakt een snoekduik en kopt de bal. Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vurduk is nu in balbezit. Orel verovert de bal door een tackle van achteren. Orel schiet op doel. Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:12

59e minuut.
Çakıl probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bratanek de bal. Bratanek passt de bal zonder na te denken. Prlić bereikt de bal nog maar net als eerste. Prlić geeft een lange en hoge pass. Paal! Daar is Orel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:13

60e minuut.
Zarifel komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek probeert naar een medespeler te passen. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel. Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:14

65e minuut.
Zarifel rent richting de bal. Zarifel passt de bal met de wreef. Vurduk is nu in balbezit. Orel onderschept slim de pass. Orel draait met de bal, schiet en ... Baltaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orel is nu in balbezit. Orel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:15

71e minuut.
Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal in één keer door. Orel heeft problemen om de bal te vangen. Orel draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:16

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zelek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abajo heeft problemen om de bal te vangen. Abajo geeft de bal voor. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:17

74e minuut.
Kartal passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Haspolatlı de bal. Orel bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel schiet op doel. Baltaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:18

78e minuut.
Zarifel met een sublieme pass. Dobek heeft problemen om de bal te vangen. Dobek probeert naar een medespeler te passen. Abajo rent richting de bal. Abajo met een sublieme pass. Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Orel rent richting de bal. Orel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:19

83e minuut.
Abajo geeft de bal voor. Bratanek geeft een hoge lob. Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Orel onderschept slim de pass. Orel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:20

87e minuut.
Abajo is nu in balbezit. Abajo geeft een lange en hoge pass. Orel rent richting de bal. Orel draait met de bal, schiet en ... Baltaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeni iskdem 76%, UA 1905 AslANlaR GS 24%.
Yeni iskdem - UA 1905 AslANlaR GS 0:21