Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sirocco Köprüspor
442 Tactiek 4--4--2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 48
solid Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Grecu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sejranić met de inworp. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sejranić is nu in balbezit. Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Kyriazis probeert de bal aan de voet te houden. Uneken rent richting de bal. Uneken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zawisza speelt de bal door. Boguš is nu in balbezit. Boguš met een sublieme pass. Micheli is nu in balbezit. Micheli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zawisza onderschept slim de pass. Zawisza geeft de bal voor. Micheli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veropoulos rent richting de bal. Veropoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kolęda rent richting de bal. Kolęda passt de bal zonder na te denken. Uneken is nu in balbezit. Uneken geeft een lange en hoge pass. Kyriazis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kononowicz geeft de bal voor. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken passt de bal zonder na te denken. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Boţan probeert naar een medespeler te passen. Micheli rent richting de bal. Micheli met een sublieme pass. Boguš rent richting de bal. Boguš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Qasımoğlu geeft een hoge lob. Lewenhaupt rent richting de bal. Lewenhaupt passt de bal in één keer door. Kyriazis probeert de bal aan de voet te houden. Kyriazis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kyriazis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis geeft een lange en hoge pass. Lewenhaupt heeft problemen om de bal te vangen. Uneken bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Boţan kopt de bal weg. Daar is Lucena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micheli geeft een lange en hoge pass. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Köprüspor 1:0

40e minuut.
Micheli verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kononowicz. Micheli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Linka met een snel genomen vrije trap. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguš draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ashcroft probeert naar een medespeler te passen. Uneken is nu in balbezit. Uneken passt de bal in één keer door. Kyriazis controleert de bal met de borst. Kyriazis schiet op doel. Frček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Grecu rent richting de bal. Sejranić verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejranić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kyriazis rent richting de bal. Linka onderschept slim de pass. Linka passt de bal zonder na te denken. Micheli is nu in balbezit. Micheli haalt uit met een fantastische trap. Chodakiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 56%, Köprüspor 44%.
sirocco - Köprüspor 1:0

49e minuut.
Boţan kopt de bal weg. Sejranić rent richting de bal. Grecu begaat een overtreding. Sejranić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sejranić met een snel genomen vrije trap. Frček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Uneken maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sirocco - Köprüspor 1:1

52e minuut.
Kyriazis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Linka. Kyriazis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kononowicz met een snel genomen vrije trap. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen. Frček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Köprüspor 1:2

54e minuut.
Ezel geeft een lange en hoge pass. Boţan speelt de bal door. Daar is Lucena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micheli rent richting de bal. Micheli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Qasımoğlu kopt de bal weg. Ashcroft probeert naar een medespeler te passen. Sejranić probeert naar een medespeler te passen. Uneken is nu in balbezit. Uneken geeft de bal voor. Frček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Veropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz begaat een overtreding. Veropoulos raakt geblesseerd tijdens het duel. Linka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ezel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguš rent richting de bal. Boguš schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Boţan verovert de bal door een tackle van achteren. Qasımoğlu speelt de bal door. Lewenhaupt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uneken onderschept slim de pass. Uneken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lucena kopt de bal weg. Grecu heeft problemen om de bal te vangen. Sejranić met een sublieme pass. Kyriazis is nu in balbezit. Kyriazis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ashcroft geeft de bal voor. Kyriazis rent richting de bal. Kyriazis geeft de bal voor. Uneken krijgt zijn hoofd ertegen. Frček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sirocco - Köprüspor 1:3

83e minuut.
Zawisza geeft een hoge lob. Micheli kopt de bal weg. Klungelig pakt Kolęda de bal. Boguš bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś geeft een lange en hoge pass. Chodakiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirocco 49%, Köprüspor 51%.
sirocco - Köprüspor 1:3