Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aysima Galata_saray
Fv+3 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 17.8
outstanding Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
López met een snelle inworp. Akal bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak verovert de bal door een tackle van achteren. Uzak geeft een hoge lob. Wnęk krijgt zijn hoofd ertegen. Dalan bokst de bal weg. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 1:0

7e minuut.
Uzak onderschept slim de pass. Uzak passt de bal in één keer door. Bugajski rent richting de bal. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 2:0

15e minuut.
Wnęk geeft een lange en hoge pass. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak geeft een lange en hoge pass. Bugajski maakt een snoekduik en kopt de bal. Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 3:0

20e minuut.
Akat is nu in balbezit. Wnęk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk speelt de bal door. Bugajski heeft problemen om de bal te vangen. Bugajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 4:0

25e minuut.
López geeft een lange en hoge pass. Bednarski kopt de bal weg. Jackman speelt de bal door. Bugajski heeft problemen om de bal te vangen. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 5:0

26e minuut.
Turgut bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut passt de bal zonder na te denken. Akal rent richting de bal. Bugajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugajski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
López rent richting de bal. López geeft de bal voor. Bedir kan de bal niet met de borst controleren. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski schiet op doel. Dalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

34e minuut.
Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López geeft een hoge lob. Daar is Akat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugajski rent richting de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Yekpar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Akal passt de bal in één keer door. Turgut rent richting de bal. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgut verovert de bal door een tackle van achteren. Turgut haalt uit met een fantastische trap. Jukić bokst de bal weg.

39e minuut.
Szczypkowski geeft de bal voor. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López met een sublieme pass. Wnęk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Akal geeft een hoge lob. Wnęk kopt de bal weg. Bolatlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Uzak rent richting de bal. Uzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 6:0

45e minuut.
Jackman geeft een lange en hoge pass. Uzak kopt de bal weg. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski schiet op doel. Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 17%, Galata_saray 83%.
FC Aysima - Galata_saray 7:0

47e minuut.
López passt de bal met de wreef. Bugajski rent richting de bal. Bugajski passt de bal met de wreef. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Daar is López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akal is nu in balbezit. López verovert de bal door een tackle van achteren. Bugajski rent richting de bal. Bugajski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Jackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Jackman geeft een lange en hoge pass. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski schiet op doel. Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 8:0

60e minuut.
Bedir bereikt de bal nog maar net als eerste. Wnęk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk probeert naar een medespeler te passen. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Jackman met een sublieme pass. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak is nu in balbezit. Uzak draait met de bal, schiet en ... Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 9:0

64e minuut.
Bugajski passt de bal in één keer door. Daar is Wnęk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wnęk passt de bal met de wreef. Bugajski rent richting de bal. Bugajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 10:0

85e minuut.
López is nu in balbezit. López geeft een hoge lob. Bedir rent richting de bal. Bugajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugajski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 11:0

88e minuut.
Siewielec is nu in balbezit. Siewielec geeft een hoge lob. Uzak is nu in balbezit. Uzak geeft een hoge lob. Bugajski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 12:0

90e minuut.
López geeft een hoge lob. Yekpar is nu in balbezit. Uzak onderschept slim de pass. Uzak draait met de bal, schiet en ... Dalan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - Galata_saray 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 27%, Galata_saray 73%.
FC Aysima - Galata_saray 13:0