Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
arz-ı Rum Blackfellas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 22.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


33e minuut.
Susuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Susuz met een sublieme pass. Çelikbilek is nu in balbezit. Şanlı rent richting de bal. Şanlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gökalp rent richting de bal. Kasap verovert de bal door een tackle van achteren. Susuz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Susuz krijgt een gele kaart. Kasap raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaplan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arz-ı Rum 46%, Blackfellas 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arz-ı Rum - Blackfellas 0:0

51e minuut.
Çevik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasap rent richting de bal. Kasap geeft een lange en hoge pass. Şanlı is nu in balbezit. Şanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Blackfellas 1:0

51e minuut.
Kasap probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Devecioğlu is nu in balbezit. Devecioğlu passt de bal met de wreef. Şanlı is nu in balbezit. Şanlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Devecioğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karateke komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Çevik rent richting de bal. Kahramantürk begaat een overtreding. Çevik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kızılkaya met een snel genomen vrije trap. Yıldıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıldıran geeft een hoge lob. Akasoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çelikbilek geeft een hoge lob. Turunç probeert de bal met de borst te controleren. Karateke geeft een lange en hoge pass. Yıldıran kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kızılkaya onderschept slim de pass. Kızılkaya passt de bal zonder na te denken. Kasap is nu in balbezit. Kasap schiet op doel. Akasoy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arz-ı Rum - Blackfellas 2:0

86e minuut.
Çevik is nu in balbezit. Çevik geeft de bal voor. Tan is nu in balbezit. Balcı rent richting de bal. Balcı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arz-ı Rum 41%, Blackfellas 59%.
arz-ı Rum - Blackfellas 2:0