Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aysima arz-ı Rum
Fv+3 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
32.9 gemiddelde waardering 17.9
formidable Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Szczypkowski de bal. Jackman is nu in balbezit. Jackman met een sublieme pass. Bugajski rent richting de bal. Bugajski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Uzak rent richting de bal. Uzak probeert naar een medespeler te passen. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Asya probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - arz-ı Rum 1:0

14e minuut.
Bugajski rent richting de bal. Kızılkaya is nu in balbezit. Bugajski onderschept slim de pass. Bugajski schiet op doel. Asya werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - arz-ı Rum 2:0

24e minuut.
Kurttekin is nu in balbezit. Uzak verovert de bal door een tackle van achteren. Uzak met een sublieme pass. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Asya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - arz-ı Rum 3:0

30e minuut.
Bugajski rent richting de bal. Kutlay is nu in balbezit. Bugajski verovert de bal door een tackle van achteren. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Chevereşan speelt de bal door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López probeert naar een medespeler te passen. Uzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - arz-ı Rum 4:0

42e minuut.
Kurttekin is nu in balbezit. Uzak verovert de bal door een tackle van achteren. Uzak probeert naar een medespeler te passen. Wnęk is nu in balbezit. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 28%, arz-ı Rum 72%.
FC Aysima - arz-ı Rum 4:0

53e minuut.
Szczypkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypkowski geeft een hoge lob. Wnęk kopt de bal weg. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - arz-ı Rum 5:0

58e minuut.
Kutlay geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jackman de bal. Jackman geeft een hoge lob. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aysima - arz-ı Rum 6:0

64e minuut.
Siewielec onderschept slim de pass. Siewielec geeft een lange en hoge pass. Chevereşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevereşan geeft de bal voor. Wnęk kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Şenerdem de bal onder controle te krijgen. Wnęk rent richting de bal. Wnęk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Çevik met de inworp. Kasap is nu in balbezit. Kasap geeft een hoge lob. Daar is Şanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şanlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aysima 33%, arz-ı Rum 67%.
FC Aysima - arz-ı Rum 6:0